Tipul bucătăriei:
Plăcinte tocate din foietaj
- face 8
- Uşor
Aluatul foietaj gata preparat și carnea tocată cumpărată de la magazin sunt modalități rapide de a foșni un lot de plăcinte tocate – ne place crocantul cu nuci care provine din adăugarea de nuci pecan și căldura romului condimentat.
Încercați aceste plăcinte tocate cu foietaj rapid și ușor, apoi consultați-ne plăcinte tocate clasiceplăcinte tocate vegane, bărbați din turtă dulce și multe altele Rețete de copt de Crăciun. De asemenea, faceți untul nostru delicios de coniac de casă pentru a însoți plăcintele voastre tocate.
Ingrediente
- aluat foietaj foaie de 320 g
- făină simplă pentru praf
- carne tocată 250 g
- rom condimentat 1 lingura, (optional)
- nuci pecan 20 g, tocate (optional)
- ou 1, bătut
- zahăr Demerara ½ linguriță
- scorțișoară măcinată ¼ linguriță
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Desfacem foaia de aluat pe hartia ei de copt, presaram usor cu faina si intindem cu sucitorul pentru a o face putin mai subtire. Tăiați opt cercuri de 8 cm folosind un tăietor rotund, apoi apăsați-le în găurile unei forme de tort antiaderentă. Rulați din nou aluatul, dacă este necesar și ștampilați opt cercuri de 6 cm (acestea vor fi capacele).
-
Pasul 2
Amestecați carnea tocată cu romul și nucile pecan, dacă folosiți, apoi puneți-o cu lingura în formele de patiserie. Ungeți puțin oul bătut în jurul marginilor expuse aluatului, apoi acoperiți cu capace, apăsând ușor pentru a sigila. Tăiați o mică gaură de abur în partea de sus a fiecărei plăcinte folosind vârful unui cuțit ascuțit.
-
Pasul 3
Ungeți blatul plăcintelor cu mai mult din ou bătut. Se amestecă zahărul și scorțișoara, apoi se presară peste plăcinte și se coace timp de 25 de minute până când devin aurii și se umflă. Se lasa la racit in tava 5 minute, apoi se transfera pe un gratar pentru a se raci complet.
Informatii nutritionale
- Kcals 281
- Gras 14.2g
- Saturate 5.3g
- Carbohidrați 32.7g
- Zaharuri 20.4g
- Fibră 2g
- Proteină 3.6g
- Sare 0,38g