Skip to content

Tipul bucătăriei:

Porci în pături spiralate pe o farfurie ceramică

Porci în pături spiralate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6-8 drept lateral
  • Uşor

Înfășurați cârnații cumberland într-o spirală, adăugați salvie pentru aromă, apoi periați cu o glazură de muștar de miere înainte de prăjire


Încercați porcii noștri în pături, apoi verificați porcii noștri clasici în pături și mai multe ornamente de Crăciun.

Ingrediente

  • roți de cârnați cumberland 3 (sau 12 chipolatas conectate)
  • frunze de salvie 6-12
  • slănină curată uscată 12 rashers
  • ulei de masline 2 linguri
  • draga draga 1 lingură
  • mustar Dijon 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Desfaceți roțile de cârnați și înveliți-le în slănină, adăugând câteva frunze de salvie ici-colo. Rotiți înapoi roata cârnaților. Dacă folosiți chipolatas, împărțiți mai întâi șirul de cârnați în 3 x 4 verigi. Pentru fiecare legătură, desfaceți îmbinarea dintre fiecare chipolată cu atenție și apăsați carnea de cârnați împreună pentru a face un cârnat mare. Apoi urmați aceleași instrucțiuni ca mai sus. Asigurați-vă cu câteva bastoane de cocktail, dacă este necesar.

  • Pasul 2

    Se periază cu uleiul și se prăjește timp de 25 de minute sau până se aude și se fierbe. Bateți împreună mierea și muștarul într-un castron mic, apoi periați cârnații. Prajiti inca 5 minute pana se glazureaza.

Informatii nutritionale

  • Kcals 255
  • Gras 19g
  • Saturează 6.3g
  • Carbohidrați 6.2g
  • Zaharuri 3.2g
  • Fibră 1.3g
  • Proteină 14.1g
  • Sare 2g
.
#Porci #în #pături #spiralate
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *