Tipul bucătăriei:
Porci în pături spiralate
- servește 6-8 drept lateral
- Uşor
Înfășurați cârnații cumberland într-o spirală, adăugați salvie pentru aromă, apoi periați cu o glazură de muștar de miere înainte de prăjire
Încercați porcii noștri în pături, apoi verificați porcii noștri clasici în pături și mai multe ornamente de Crăciun.
Ingrediente
- roți de cârnați cumberland 3 (sau 12 chipolatas conectate)
- frunze de salvie 6-12
- slănină curată uscată 12 rashers
- ulei de masline 2 linguri
- draga draga 1 lingură
- mustar Dijon 1 lingură
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Desfaceți roțile de cârnați și înveliți-le în slănină, adăugând câteva frunze de salvie ici-colo. Rotiți înapoi roata cârnaților. Dacă folosiți chipolatas, împărțiți mai întâi șirul de cârnați în 3 x 4 verigi. Pentru fiecare legătură, desfaceți îmbinarea dintre fiecare chipolată cu atenție și apăsați carnea de cârnați împreună pentru a face un cârnat mare. Apoi urmați aceleași instrucțiuni ca mai sus. Asigurați-vă cu câteva bastoane de cocktail, dacă este necesar.
-
Pasul 2
Se periază cu uleiul și se prăjește timp de 25 de minute sau până se aude și se fierbe. Bateți împreună mierea și muștarul într-un castron mic, apoi periați cârnații. Prajiti inca 5 minute pana se glazureaza.
Informatii nutritionale
- Kcals 255
- Gras 19g
- Saturează 6.3g
- Carbohidrați 6.2g
- Zaharuri 3.2g
- Fibră 1.3g
- Proteină 14.1g
- Sare 2g