Skip to content

Tipul bucătăriei:

14834

Possets de clementine cu gheață cu paine scurte

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Puțin efort

Un desert de Crăciun oarecum mai ușor, care ar fi, de asemenea, un canape de budincă grozav pentru o petrecere de Revelion. În plus, sunt fără stres! (Le puteți face cu două sau trei zile înainte). Ne place toppingul festiv cristalizat.


Încercați aceste preparate cu gheață, apoi verificați prăjitura noastră cu clementine, pavlova cu fructul pasiunii, fleac clasic și mai multe rețete de deserturi de Crăciun.

Ingrediente

  • inghetata de vanilie de buna calitate 900 ml, doar înmuiat
  • crème fraîche 200 ml
  • clementine sau satsumas 2, cu coaja si zeama
  • grapefruit 1, cu coaja si 1⁄2 suc
  • caș de lămâie borcan de aproximativ 300 g
  • coaja de portocala confiata mărunțit pentru a servi
  • paine scurte a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Răzuiți înghețata înmuiată într-un castron mare de amestecare cu crème fraîche, clementină și coaja și sucul de grepfrut și cheag de lămâie. Se amestecă până se omogenizează – un tel mare sau o spatulă este bună pentru asta, apoi se împarte în pahare mici. Congelați cel puțin 5 ore sau până la o săptămână, acoperiți-le în folie alimentară odată ce sunt solide.

  • Pasul 2

    Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, scoateți din congelator pentru a se înmuia puțin. Se serveste cu coaja de portocale confiata si paine scurte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 405
  • Gras 22.9g
  • Carbohidrați 45g
  • Proteină 4.7g
  • Sare 0,2g
#Possets #clementine #gheață #paine #scurte
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *