Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Ras el hanout fripturi de miel cu rădăcini prăjite

Ras el hanout fripturi de miel cu rădăcini prăjite

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Ras el hanout este un amestec de condimente cel mai frecvent întâlnit în bucătăria marocană. În această rețetă, amestecul de condimente este folosit pentru condimentarea fripturilor de miel pentru un plus de aromă și servit pe un pat de legume prăjite și naut


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • morcovi 4
  • păstârnac 3
  • suedez 1/2 mic
  • ceapa rosie 1
  • ulei de masline
  • boia afumată 1 linguriță
  • ras el hanout 2 linguri
  • fripturi de miel 4, tăiată din toată grăsimea
  • năut 400g tablă, clătită și scursă
  • lămâie 1/2
  • coriandru o grămadă mică, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Curățați și tăiați morcovul, păstârnacul, suedeul și ceapa roșie în bucăți de dimensiuni similare. Aruncați legumele cu 1 lingură de ulei, boia afumată și unele condimente, și prăjiți timp de 40-50 de minute până când sunt fragede, aurii și caramelizate. Dă-le un shake la jumătatea gătitului.

  • Pasul 2

    Când legumele mai au 10 minute, frecați ras el hanout în fripturi de miel, condimentați și lăsați la temperatura camerei în timp ce încălziți o tigaie la fierbinte. Stropiți fripturile cu 2 lingurițe de ulei și puneți-le la grătar timp de 2-4 minute pe fiecare parte până când sunt fierte după bunul plac. Se lasă să se odihnească sub folie.

  • Pasul 3

    Întoarceți nautul pe tava de prăjire și aruncați-l cu legumele. Puneți la cuptor timp de 5 minute pentru ca nautul să se încălzească, apoi stoarceți peste lămâie și amestecați coriandrul. Se servește cu mielul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 486
  • Gras 17.9g
  • Saturează 5.1g
  • Carbohidrați 35.1g
  • Zaharuri 17g
  • Fibră 15.8g
  • Proteină 38.4g
  • Sare 0,55g
.
#Ras #hanout #fripturi #miel #rădăcini #prăjite
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast