Skip to content

Tipul bucătăriei:

15392

Salată de fasole Cannellini și dovlecei fripți cu sos de busuioc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 12
  • Puțin efort

Puteți prăji dovleceii și roșiile înainte pentru această salată ușoară și puteți pregăti dressingul de busuioc pentru a fi servit ca tartine la următoarea petrecere cu băuturi.


Ingrediente

  • dovleac 1 kg, decojite și tăiate în bucăți
  • ulei de masline
  • roșii cherry 500 g, tăiate la jumătate
  • eşalotă 2, tocat grosier
  • mustar Dijon 1 lingura
  • otet de vin rosu 4 linguri
  • busuioc o grămadă mare
  • fasole cannellini 4 cutii de 400 g, scurse

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Puneti dovleceii pe o tava de copt, amestecati cu 2 linguri de ulei si asezonati. Se coace 20 de minute apoi se adauga rosiile la 220C/ventilator 200C/gaz 7 si se coace 15 minute. Misto.

  • Pasul 2

    Puneti salota, mustarul, otetul si busuiocul intr-un procesor si amestecati. Adăugați 4 linguri de ulei și 3 linguri de apă, apoi amestecați la un dressing.

  • Pasul 3

    Pune fasolea cannellini pe un platou. Acoperiți cu dovlecei și roșii apoi stropiți peste dressingul de busuioc. Aruncă ușor.

Informatii nutritionale

  • Kcals 180
  • Gras 6.7g
  • Carbohidrați 23.4g
  • Fibră 6.2g
  • Proteină 8g
  • Sare 0,55g
#Salată #fasole #Cannellini #și #dovlecei #fripți #sos #busuioc
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *