Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Baby Gem și Tosazu Dressing din woky ko

Salată Little Gem la grătar, cu sos de tosazu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

Această rețetă provine de la bucătarul chinez Larkin Cen și este servită la restaurantul său din Bristol, Woky Ko: Kaiju. Încercați-l ca pe un grătar de lux sau ca parte a unei sărbători inspirate din Asia


Ingrediente

  • Salate mici Gem 4, sferturi
  • ulei de rapita 2 linguri
  • semințe de susan prăjite a servi

ÎMBRĂCĂMINTE

  • otet de orez 4 linguri
  • zahăr pudră 1 lingură
  • sos de soia ½ linguriță
  • mirin 1 ½ linguriță
  • katsuobushi 2g, (opțional, vezi notele bucătarului)

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face pansamentul, puneți oțetul, zahărul, soia, mirinul și un praf de sare într-o tigaie mică și aduceți ușor la fierbere. Adăugați katsuobushi, dacă îl folosiți, și lăsați să se răcească complet, apoi turnați printr-o sită fină.

  • Pasul 2

    Aruncați sferturile de salată cu uleiul de rapiță și puțin condiment. Încălziți o grătar sau o tigaie la fierbinte, apoi gătiți salata, tăiată în jos, timp de 1-2 minute pe fiecare parte, în loturi, dacă este necesar, până când este bine carbonizată.

  • Pasul 3

    Puneți bucățile pe o farfurie, turnați peste o parte din dressing și împrăștiați-le cu semințele de susan prăjite.

Informatii nutritionale

  • Kcals 183
  • Gras 5.9g
  • Saturează 0,5g
  • Carbohidrați 27.4g
  • Zaharuri 19.8g
  • Fibră 3.5g
  • Proteină 3.4g
  • Sare 0,3g
.
#Salată #Gem #grătar #sos #tosazu
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast