Skip to content

Tipul bucătăriei:

Dip de sfeclă roșie, tei și iaurt

Scufundări de sfeclă roșie, iaurt și lime

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Această baie vibrantă și agitată este ideală servită cu felii de halloumi la grătar. Cu siguranță unul pentru următorul tău grătar


Încercați această rețetă de scufundare de sfeclă roșie, apoi verificați aioli-ul nostru, sosul de brânză albastră și salsa de roșii.

Ingrediente

  • sfeclă roșie gătită 150g
  • catel de usturoi 1, zdrobit
  • ceapa verde 3, tocat
  • iaurt grecesc 3 linguri
  • lămâie verde suc pentru a face 2 lingurițe

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați sfecla roșie gătită în bucăți și puneți-o într-un mic robot de bucătărie cu usturoi, ceapă de primăvară, iaurt grecesc și suc de lămâie. Se condimentează bine apoi se amestecă până se omogenizează și se răzuiește într-un vas. Se servește cu halloumi la grătar.

.
#Scufundări #sfeclă #roșie #iaurt #și #lime
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *