Tipul bucătăriei:
Scufundări de sfeclă roșie, iaurt și lime
- servește 4 persoane
- Uşor
Această baie vibrantă și agitată este ideală servită cu felii de halloumi la grătar. Cu siguranță unul pentru următorul tău grătar
Încercați această rețetă de scufundare de sfeclă roșie, apoi verificați aioli-ul nostru, sosul de brânză albastră și salsa de roșii.
Ingrediente
- sfeclă roșie gătită 150g
- catel de usturoi 1, zdrobit
- ceapa verde 3, tocat
- iaurt grecesc 3 linguri
- lămâie verde suc pentru a face 2 lingurițe
Metodă
-
Pasul 1
Tăiați sfecla roșie gătită în bucăți și puneți-o într-un mic robot de bucătărie cu usturoi, ceapă de primăvară, iaurt grecesc și suc de lămâie. Se condimentează bine apoi se amestecă până se omogenizează și se răzuiește într-un vas. Se servește cu halloumi la grătar.
#Scufundări #sfeclă #roșie #iaurt #și #lime