Tipul bucătăriei:

Mix and Match Rețeta Mac 'N' Cheese Bar

Se amestecă și se potrivește bara de brânză mac ‘n’

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 10
  • Uşor

Puneți brânza Mac ‘n’ cu o lingură de servit, apoi puneți toppingurile în boluri mici și lăsați-vă gospodăria să le adauge. Va trebui să utilizați cel mai mare vas de copt pentru aceasta sau să îl împărțiți între 2 mai mici


Ingrediente

  • macaroane 500g
  • unt
  • făină simplă 75g
  • lapte 1,2 litri
  • parmezan 50g, ras fin
  • cheddar 200g, ras
  • gruyère 200g, ras
  • mustar Dijon 1 linguriță

SUPRAFETE

  • roșii cherry 200g, sferturi
  • șalotă 1, tocat mărunt
  • busuioc o grămadă mică, tocată
  • ulei de masline
  • aluat 4 felii
  • rozmarin 1 linguriță tocată
  • slănină striată 12 rashers
  • ciuperci sălbatice amestecate 300g
  • jalapeños murat dintr-un borcan
  • ceapa verde 1 buchet, tocat
  • sosuri calde (sriracha, Tobasco)
  • ulei de trufe a servi
  • ulei de ardei iute a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6.

  • Pasul 2

    Gatiti macaroanele pana cand sunt fragede cu un pic de muscatura, apoi scurgeti bine si clatiti sub apa rece. Scurgeți din nou. Topiți 75g unt într-o cratiță mare. Se amestecă făina pentru a face o pastă netedă și se fierbe timp de 3-4 minute. Se amestecă treptat laptele până se obține un sos fără bucăți. Aduceți la foc mic și fierbeți câteva minute până se îngroașă, apoi scoateți focul și amestecați în jumătate parmezanul, toate celelalte brânzeturi, muștarul și câteva condimente.

  • Pasul 3

    Se amestecă pastele și se răstoarnă totul într-un vas mare, cu unt, rezistent la cuptor. Se împrăștie cu parmezanul rămas și se coace timp de 25-30 de minute până când devine auriu și fierbinte. În timp ce macul se gătește, faceți toppingurile.

  • Pasul 4

    Amestecați roșiile, șalota și busuiocul cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați bine. Tăiați crustele din aluatul acru și rupeți-le în pesmet. Aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline și rozmarinul, apoi coaceți alături de paste timp de 10-15 minute până când devin aurii.

  • Pasul 5

    Tăiați slănina în bucăți mici și prăjiți sau faceți grătarul până când este crocant. Se prajesc ciupercile in putin unt si se condimenteaza.

  • Pasul 6

    Puneți pesmetul, slănina, ciupercile, jalapeños și ceapa în boluri separate. Puneți brânza mac ‘n’ în mijlocul mesei împreună cu toppingurile, sosurile și uleiurile și lăsați-le pe toți să adauge propriile toppinguri pentru a termina.

Informatii nutritionale

  • Kcals 682
  • Gras 35.6g
  • Saturează 18.7g
  • Carbohidrați 598.2g
  • Zaharuri 8.3g
  • Fibră 4.3g
  • Proteină 30g
  • Sare 2.1g
.
#amestecă #și #potrivește #bara #brânză #mac
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast