Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Smochine marinate cu mozzarella și șuncă

Smochine marinate cu mozzarella și șuncă serrano

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Consultați rețeta noastră ușoară de smochine cu mozzarella cremoasă, șuncă serrano sărată și rachetă piperată. Aceste smochine ușor murate fac o rețetă simplă pentru următoarea cină cu prietenii


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • smochine 6, sferturi
  • oțet de sherry 2 linguri
  • mustar Dijon ½ linguriță
  • ulei de masline 3 linguri
  • draga draga 1 linguriță
  • rachetă 50g
  • mozzarella 1 bilă, ruptă în bucăți
  • șuncă serrano 6 felii
  • busuioc o mică mână de frunze

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți smochinele tăiate în sus pe o farfurie. Bateți oțetul și muștarul, apoi amestecați treptat uleiul de măsline și mierea. Condimentează, apoi lingură peste smochine și lasă la temperatura camerei timp de 20 de minute.

  • Pasul 2

    Împărțiți racheta, mozzarella și șunca între 2 farfurii. Se pune lingura peste smochine și se prepară, apoi se termină cu câteva frunze de busuioc.

Informatii nutritionale

  • Kcals 447
  • Gras 33.2g
  • Saturează 12.3g
  • Carbohidrați 14.1g
  • Zaharuri 13.9g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 21.4g
  • Sare 2.2g
.
#Smochine #marinate #mozzarella #și #șuncă #serrano
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *