Tipul bucătăriei:
Spaniolă sângeroasă mary
- servește 2
- Uşor
Schimbarea de vodcă cu sherry amontillado face ca această clasică a brunch-ului să aibă un ABV mai scăzut, foarte sărat. Ornează cu o gilda – o gustare clasică pinxto
Încercați această răsucire în stil spaniol pe o sângeroasă mary, apoi verificați clasicele noastre sângeroase mary, fotografii sângeroase Mary și cotlete de miel cu sânge sângeroasă Mary.
Ingrediente
- sherry amontillado 200 ml
- suc de roșii 400 ml
- suc de lămâie câteva strângeri
- Tabasco 8-12 liniuțe, după gust
- sos Worcestershire 8-12 liniuțe, după gust
GILDA GARNISH
- măsline verzi mici fără sâmburi 4
- guindile murate sau ardei iute verde murat 2, tulpini îndepărtate, tăiate în jumătate
- file de hamsii 2
Metodă
-
Pasul 1
Umpleți un vas de amestecat cu gheață și adăugați toate ingredientele, cu excepția celor pentru garnitură. Se amestecă bine, apoi se strecoară într-un colin rece sau un pahar highball umplut cu gheață. Pentru a face garnitura, luați o scobitoare (cele mai lungi sunt mai bune pentru echilibrare pe pahar) și glisați 1 măslin pe capăt. Urmați acest lucru cu un capăt al fileului de hamsie urmat de o bucată de ardei iute și o altă măslină. Glisați celălalt capăt al fileului de hamsie deasupra și terminați cu bucata finală de ardei iute. Repetați pentru a face o a doua garnitură.