Skip to content

Tipul bucătăriei:

20228

Sufleuri cu Nutella

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 6
  • Puțin efort

Un desert rapid și ușor de făcut folosind tartina de ciocolată cu alune de renume mondial; va gâdila papilele gustative ale tinerilor și bătrânilor deopotrivă


Ingrediente

  • Nutella 200 g
  • ouă 6
  • faina de porumb 40 g
  • zahăr pudră 120 g
  • zahăr vanilat 1 lingură grămadă
  • unt nesarat 1 lingura
  • zahăr pudră a decora

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți Nutella la bain-marie sau într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită.

  • Pasul 2

    Spargem ouale si separam albusurile de galbenusuri. Cerneți făina de porumb într-un bol și amestecați cu 60 g de zahăr.

  • Pasul 3

    Adăugați gălbenușurile, câte două, în Nutella topită, urmate de zahărul vanilat și la final amestecul de făină de porumb și zahăr.

  • Pasul 4

    Preîncălziți cuptorul la 220C. Albusurile se bat spuma pana formeaza varfuri tari apoi se adauga 50 g de zahar. Îndoiți cu grijă albușurile bătute spumă în amestecul de Nutella, dar nu le amestecați prea mult.

  • Pasul 5

    Ungeți 6 forme sau vase mici de sufleu și pudrați cu zahărul rămas. Turnați amestecul în vase și coaceți timp de 25-30 de minute.

  • Pasul 6

    Se scot din cuptor, se presară sufleurile cu zahăr pudră și se servesc.

.
#Sufleuri #Nutella
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *