Skip to content

Tipul bucătăriei:

1229

Șuncă de Parma cu rémoulade de țelină

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Șunca de Parma cuprinde capere, rucola și rémoulade de țelină, un condiment francez asemănător cu sosul tartar. Ideal ca aperitiv ușor, fără gătit, simplu.


Ingrediente

  • rachetă o mână
  • sunca de parma 6 felii
  • maioneză 2 linguri, amestecate cu 1 linguriță muștar dijon
  • țelină ½ curățat și mărunțit, păstrați bucățile în apă cu un strop de lămâie, pentru a nu se rumeni țelina
  • capere 1 lingură, clătită și scursă
  • crema de hrean 1-2 linguri, in functie de cat de fierbinte este

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați țelina cu caperele, hreanul și maiaua și asezonați.

    Așezați feliile de șuncă pe o suprafață de lucru și puneți o grămadă de rémoulade la un capăt și adăugați niște rucola.

    Rulați fiecare bucată de șuncă în jurul umpluturii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 139
  • Carbohidrați 3.2g
  • Proteină 9.3g
  • Gras 10g
  • Sare 2.12g
  • Saturate 2.3g
  • Fibră 3.5g
#Șuncă #Parma #rémoulade #țelină
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *