Tipul bucătăriei:
Șuncă de Parma cu rémoulade de țelină
- serveste 2
- Uşor
Șunca de Parma cuprinde capere, rucola și rémoulade de țelină, un condiment francez asemănător cu sosul tartar. Ideal ca aperitiv ușor, fără gătit, simplu.
Ingrediente
- rachetă o mână
- sunca de parma 6 felii
- maioneză 2 linguri, amestecate cu 1 linguriță muștar dijon
- țelină ½ curățat și mărunțit, păstrați bucățile în apă cu un strop de lămâie, pentru a nu se rumeni țelina
- capere 1 lingură, clătită și scursă
- crema de hrean 1-2 linguri, in functie de cat de fierbinte este
Metodă
-
Pasul 1
Amestecați țelina cu caperele, hreanul și maiaua și asezonați.
Așezați feliile de șuncă pe o suprafață de lucru și puneți o grămadă de rémoulade la un capăt și adăugați niște rucola.
Rulați fiecare bucată de șuncă în jurul umpluturii.
Informatii nutritionale
- Kcals 139
- Carbohidrați 3.2g
- Proteină 9.3g
- Gras 10g
- Sare 2.12g
- Saturate 2.3g
- Fibră 3.5g
#Șuncă #Parma #rémoulade #țelină