Tipul bucătăriei:
Taco cu cheeseburger
- face 8
- Uşor
Faceți hamburgerul nostru de brânză de casă (completat cu sos de burger DIY), băgat într-un taco atât de la îndemână și acoperit cu ceapă murată roz pentru o idee distractivă distractivă
Ingrediente
- friptură tocată 500g
- ceapă 1 suc mic, ras, suc stors
- sare de usturoi 1 linguriță
- boia afumată ½ linguriță
- gălbenuș de ou 1
- ulei pentru prajit
- tortilla de porumb 8, carbonizat pe un grătar sau o plită
- Salate mici Gem 2, mărunțită
- jack monterey gata rătăcit 100g
SOS DE BURGER
- maioneză 3 linguri
- ketchup de roșii 1 lingură
- Muștarul american al francezului 1 lingură
- castraveți tocat mărunt pentru a face 2 linguri, plus 1 linguriță de saramură din borcan
- ceapă tocat mărunt pentru a face 1 lingură
- zahăr pudră ½ linguriță
CEAPĂ CĂRĂRĂ ROSE
- otet de vin rosu 2 linguri
- zahăr pudră 2 lingurițe
- ceapa rosie 1, tăiat în rondele subțiri
- fulgi de chilli uscat o ciupire (opțional)
Metodă
-
Pasul 1
Amestecați ingredientele sosului de burger și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți orice altceva.
-
Pasul 2
Se amestecă oțetul și zahărul, apoi se adaugă ceapa roșie cu un praf de sare și fulgi de ardei iute, dacă se utilizează, și se aruncă.
-
Pasul 3
Puneți într-un bol tocat, ceapă, sare de usturoi, boia, gălbenușul de ou și mult piper. Se amestecă bine folosind mâinile curate, apoi se formează în 8 bile. Strângeți-le pe fiecare într-un tort foarte plat. Încălziți o tigaie mare, plită sau grătar la fierbinte. Uleiați tortele, apoi coaceți-le timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte.
-
Pasul 4
Pentru a construi tacos-urile, adăugați niște salată la fiecare tortilla, apoi împărțiți o tortă în bucăți și stați deasupra. Adăugați niște brânză, ceapă murată și sos de burger.
Informatii nutritionale
- Kcals 386
- Gras 27.6g
- Saturează 7.9g
- Carbohidrați 14.6g
- Zaharuri 4.9g
- Fibră 3.1g
- Proteină 18.4g
- Sare 1.1g