Tipul bucătăriei:
Taco de sfeclă murată cu brânză de capră
- face 32
- Uşor
Începeți o petrecere festivă cu aceste tartine vegetariene ușoare perfecte pentru găzduirea fără probleme
Încercați aceste tacos de sfeclă murată, apoi verificați blinis-urile noastre, tartele din burta de porc, crochetele de umplutură și mai multe idei de tartine de Crăciun.
Ingrediente
- otet de vin alb 100g
- zahăr pudră 50g
- sfeclă 2 medii, acoperite, cu coadă și decojite
- brânză moale de capră 150g
- lămâie 1, zestrat și suc
- patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, tocată mărunt
- nuci o mână, prăjită și tocată
Metodă
-
Pasul 1
Puneți oțetul, zahărul, 100ml de apă și puțin condiment într-o tigaie mică și încălziți până se dizolvă zahărul.
-
Pasul 2
Folosiți o mandolină sau un cuțit ascuțit pentru a tăia felii foarte subțiri de sfeclă roșie, apoi puneți într-un castron și turnați peste lichidul de murare fierbinte. Se răcește la temperatura camerei, apoi se răcește timp de 2 ore.
-
Pasul 3
Puneți brânza de capră într-un castron și folosiți o lingură de lemn pentru a bate până se omogenizează. Se amestecă coaja de lămâie și sucul, pătrunjelul, sarea și piperul din abundență.
-
Pasul 4
Scurgeți foarte bine feliile de sfeclă roșie și uscați-le cu hârtie de bucătărie. Puneți o lingură sau țevi puțin din umplutură pe jumătate din fiecare felie de sfeclă roșie, adăugați puțină nucă, apoi împăturați-o ușor. Repetați cu feliile rămase și umplutura.