Tipul bucătăriei:

Rețetă Easy Taco de sfeclă murată

Taco de sfeclă murată cu brânză de capră

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • face 32
  • Uşor

Începeți o petrecere festivă cu aceste tartine vegetariene ușoare perfecte pentru găzduirea fără probleme


Încercați aceste tacos de sfeclă murată, apoi verificați blinis-urile noastre, tartele din burta de porc, crochetele de umplutură și mai multe idei de tartine de Crăciun.

Ingrediente

  • otet de vin alb 100g
  • zahăr pudră 50g
  • sfeclă 2 medii, acoperite, cu coadă și decojite
  • brânză moale de capră 150g
  • lămâie 1, zestrat și suc
  • patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, tocată mărunt
  • nuci o mână, prăjită și tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți oțetul, zahărul, 100ml de apă și puțin condiment într-o tigaie mică și încălziți până se dizolvă zahărul.

  • Pasul 2

    Folosiți o mandolină sau un cuțit ascuțit pentru a tăia felii foarte subțiri de sfeclă roșie, apoi puneți într-un castron și turnați peste lichidul de murare fierbinte. Se răcește la temperatura camerei, apoi se răcește timp de 2 ore.

  • Pasul 3

    Puneți brânza de capră într-un castron și folosiți o lingură de lemn pentru a bate până se omogenizează. Se amestecă coaja de lămâie și sucul, pătrunjelul, sarea și piperul din abundență.

  • Pasul 4

    Scurgeți foarte bine feliile de sfeclă roșie și uscați-le cu hârtie de bucătărie. Puneți o lingură sau țevi puțin din umplutură pe jumătate din fiecare felie de sfeclă roșie, adăugați puțină nucă, apoi împăturați-o ușor. Repetați cu feliile rămase și umplutura.

.
#Taco #sfeclă #murată #brânză #capră
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast