Tipul bucătăriei:
Tartă Brownie cu nuci pecane
- serveste 6
- Uşor
Ce este mai bun decât un brownie? O tartă umplută cu brownie de ciocolată cu un topping crocant de nuci pecan. Acest desert bogat este ușor de făcut înainte dacă vă distrați. Serviți cu cremă frage sau înghețată
Faceți această tartă impresionantă cu brownie cu nuci pecan, apoi verificați clasicele noastre brownies cu ciocolată și plăcintă cu nuci pecan.
Ingrediente
- aluat praf pachet de 375 g
- unt sărat 125 g
- ciocolata simpla 100g, tocat
- zahăr tos auriu 200 g
- ouă 2
- vanilie 1 lingura
- făină simplă 4 linguri
- jumătăți de nuci pecan 125 g, tocat grosier
- crème fraîche a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180/gaz 6. Se întinde aluatul și se tapetează o tavă de tartă de 24 cm. Se da la rece 15 minute la congelator sau 30 de minute la frigider. Tapetați cu hârtie de copt și fasole de copt și coaceți timp de 10 minute. Scoateți fasolea și hârtia și coaceți încă 5 minute. Lasă să stea în timp ce faci umplutura.
-
Pasul 2
Coborâți cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Topiți untul și ciocolata într-un castron mare din sticlă sau metal pus peste (nu într-o tigaie cu apă clocotită). Se amestecă zahărul, ouăle și vanilia, apoi făina. Se amestecă nucile pecan, se toarnă în tava de tartă și se coace timp de 30 de minute. Se răcește apoi se servește cu crème fraîche.
Informatii nutritionale
- Kcals 867
- Gras 56.3g
- Carbohidrați 85.3g
- Fibră 2.9g
- Proteină 9.9g
- Sare 1.04g