Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Tarta Caise

Tartă cu caise

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Pune caise in centrul atentiei cu aceasta tarta fructata cu mascarpone, ideala pentru un desert in aer liber


Ingrediente

  • mascarpone ¾ cada (sau toata cada daca ai o carcasa foarte mare), indulcita cu 2 linguri de zahar pudra
  • casetă de patiserie gata făcută 1, orb copt
  • caise 10, braconați-le mai întâi)
  • gem de caise 2 linguri de unul foarte bun, amestecat cu 1-2 linguri de Amaretto (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Întinde mascarpone în tava de patiserie. Împingeți jumătățile de caise în carcasă, cu partea tăiată în jos. Ungeți caisele cu amestecul de dulceață și stropiți peste orice plus. Coaceți timp de 30 de minute sau până când caisele sunt moi. Se răcește înainte de a tăia, deoarece umplutura va curge.

Informatii nutritionale

  • Kcals 374
  • Gras 24.4g
  • Carbohidrați 36.3g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 4.2g
  • Sare 0,29g
#Tartă #caise
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *