Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cocktail in pahar

Telina si wasabi Bellini

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Un început răcoritor pentru o masă cu o notă japoneză. Grozav de împărtășit cu prietenii și de a potoli setea într-o zi de vară.


Ingrediente

  • amestec de telina 50 ml
  • prosecco 75 ml

amestec de țelină (face suficient pentru 5)

  • suc de telina 140 ml
  • suc de castraveți 15 ml
  • suc tulbure de mere 75 ml
  • sirop de zahăr 20 ml
  • pasta de wasabi 5-10g

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face amestecul de țelină, zeamă țelina spălată până când obțineți volumul corect, apoi curățați jumătate de castravete și procedați la fel. Într-un ulcior, amestecați sucul de legume și de mere cu siropul de zahăr și wasabi, adăugând mai mult dacă doriți. Se strecoară amestecul printr-o sită. Puneți amestecul de țelină într-un flaut de șampanie, completați cu prosecco și amestecați ușor pentru a se combina.

#Telina #wasabi #Bellini
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *