Tipul bucătăriei:
Telina si wasabi Bellini
- serveste 1
- Uşor
Un început răcoritor pentru o masă cu o notă japoneză. Grozav de împărtășit cu prietenii și de a potoli setea într-o zi de vară.
Ingrediente
- amestec de telina 50 ml
- prosecco 75 ml
amestec de țelină (face suficient pentru 5)
- suc de telina 140 ml
- suc de castraveți 15 ml
- suc tulbure de mere 75 ml
- sirop de zahăr 20 ml
- pasta de wasabi 5-10g
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face amestecul de țelină, zeamă țelina spălată până când obțineți volumul corect, apoi curățați jumătate de castravete și procedați la fel. Într-un ulcior, amestecați sucul de legume și de mere cu siropul de zahăr și wasabi, adăugând mai mult dacă doriți. Se strecoară amestecul printr-o sită. Puneți amestecul de țelină într-un flaut de șampanie, completați cu prosecco și amestecați ușor pentru a se combina.
#Telina #wasabi #Bellini