Tipul bucătăriei:
Tocană marocană de kofte și chorizo
- serveste 8
- Puțin efort
Puteți face această tocană marocană de miel și chorizo cu o zi înainte de a trebui să hrăniți o mulțime și să vă răcoriți până când sunteți gata pentru oaspeții dvs.
Încercați această rețetă de tocană marocană de kofta și chorizo, apoi consultați chiftele noastre clasice turcești, chiftele sănătoase și mai multe rețete de chifteluțe.
Ingrediente
- tocată de miel 750g
- ceapă 1, ras
- ardei iute roșu 1, tocat fin
- chimen măcinat 1 lingura
- cuișoare întregi 2, pământ
- frunze de coriandru dintr-un buchet mare, pe jumătate întreg
- ou 1
- mini cârnați de gătit chorizo Pachet 250 g, tocat
- ulei de masline
- harissa 2 linguri
- roșii feliate 2 cutii de 400 g
- supă de pui 400 ml
- bat de scortisoara 1
Metodă
-
Pasul 1
Amestecați mielul, ceapa, ardeiul iute, condimentele și frunzele de coriandru tocate. Se adauga oul si se condimenteaza bine, apoi se combina totul cu mainile curate. Formați chiftele mici de dimensiunea unei nuci.
-
Pasul 2
Prăjiți chiftelele și chorizo-ul în puțin ulei într-o tigaie mare până se rumenesc peste tot (poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi). Scoateți, apoi adăugați harissa și gătiți timp de un minut. Adaugati rosiile, supa de pui si scortisoara apoi fierbeti 15 minute. Adăugați înapoi chiftelele și chorizo-ul și fierbeți încă 20 de minute, până când sunt fierte. Amestecați restul de coriandru pentru a termina.
Informatii nutritionale
- Kcals 394
- Gras 29.5g
- Carbohidrați 5.8g
- Fibră 1.8g
- Proteină 26.8g
- Sare 2.1g