Tipul bucătăriei:

Tort cu bile de zăpadă (Rețetă de tort cu nucă de cocos)

Tort de catifea albă de catifea

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 15
  • Uşor

Realizați impresionantul nostru tort de cocos cu bulgări de zăpadă pentru o piesă centrală de Crăciun. Cu o glazură de brânză cremă pufoasă și bărbierit de nucă de cocos, această coacere ușoară este delicioasă, ușoară și total mai amăgitoare.


Încercați tortul nostru cu ghiocel, apoi verificați tortul nostru clasic de Crăciun, tortul italian de Crăciun și mai multe idei de copt de Crăciun.

A fost odată, Chris Evans a mușcat din tortul nostru de Crăciun 2016 și a rostit cuvintele: „dacă zăpada ar putea gusta altceva decât zăpada, așa ar trebui să aibă gust”. Dacă asta nu te convinge să faci acest tort indulgent și catifelat cu nucă de cocos, atunci nu știm ce altceva va …

Ingrediente

  • unt nesarat 175g, înmuiat, plus extra
  • făină simplă 275g
  • faina de porumb 50g
  • nucă de cocos deshidratată 50g
  • praf de copt 1 lingură
  • lapte ușor de cocos 200 ml, (amestecați-l mai întâi)
  • albușuri de ou 200 ml, (aproximativ 5 mari sau folosiți o cutie)
  • lapte 100 ml
  • extract de cocos 1 lingură
  • zahăr tos alb 400g
  • chipsuri de cocos sau fulgi 125g
  • Raffaello sau ciocolată albă câteva, (opțional)

GLAZURĂ

  • albușuri de ou 4
  • zahăr tos alb 275g
  • unt nesarat 350g, înmuiat

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz 3. Ungeți 3 cutii de tort de 18cm și tapetați cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Se amestecă făinurile, nuca de cocos deshidratată și praful de copt într-un castron cu 1/ 8 lingurițe sare. Bateți laptele de cocos, albușurile de ou, laptele și extractul de cocos într-un alt castron.

  • Pasul 3

    Bateți untul și zahărul până devin palide și pufoase. Adăugați ingredientele uscate și umede și bateți până se omogenizează.

  • Pasul 4

    Împărțiți amestecul între cutii, nivelați, apoi coaceți timp de 35-40 de minute. Se răcește în cutii timp de 5 minute, apoi se întoarce pe rafturi pentru a se răci complet.

GLAZURĂ

  • Pasul 1

    Puneți albușurile într-un mixer de stand cu atașamentul pentru whisk sau într-un castron mare și curat, cu un whisk electric. Amestecați 200g zahăr și 4 linguri de apă într-o tigaie mică și încălziți ușor până când zahărul se dizolvă și face un sirop.

  • Pasul 2

    Bateți albele până devin ferme, adăugați restul de 75 g zahăr tos și bateți-le la vârfurile tari.

  • Pasul 3

    Se fierbe siropul până ajunge la 120C pe un termometru cu zahăr. În timp ce bateți bezeaua la cea mai mare viteză, turnați încet siropul astfel încât să lovească bezeaua, nu vasul. Continuați să bateți până când bezea este la temperatura camerei.

  • Pasul 4

    Bateți câte o lingură de unt, încet, dar constant, până când aveți o glazură de bezea strălucitoare și netedă. Probabil va fi puțin subțire și, în acest stadiu, ar putea părea gras și despicat. Dacă se întâmplă acest lucru, puneți-l în frigider să se întărească timp de 15-20 de minute, apoi bateți din nou și va reveni împreună pentru a obține un cremă de unt netedă și groasă.

A decora

  • Pasul 1

    Folosiți cremă de unt pentru a umple și acoperi tortul. Apăsați chipsurile de cocos pe glazură și decorați cu trufe, dacă utilizați.

Informatii nutritionale

  • Kcals 567
  • Gras 32.2g
  • Saturează 21g
  • Carbohidrați 63.3g
  • Zaharuri 46g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 5g
  • Sare 0,4g
.
#Tort #catifea #albă #catifea
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast