Skip to content

Tipul bucătăriei:

Felii de umplutură stratificată pe un platou mare

Umplutură fantezie de Crăciun

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6 ca lateral
  • Uşor

Miso adaugă o dulceață sărată adâncă acestei rețete fanteziste de umplutură. Punctat cu fistic și afine (și înfășurat în slănină striată), este o necesitate absolută în ziua de Crăciun


Încercați umplutura noastră fantezistă de Crăciun, apoi verificați umplutura noastră de salvie și ceapă, cartofi prăjiți și mai multe garnituri de Crăciun.

Ingrediente

  • ulei vegetal 2 linguri
  • ceapa 2, tocat mărunt
  • usturoi 3 cuișoare, tocate mărunt
  • miso alb 2 linguri (opțional)
  • salvie o mana de frunze, tocate marunt
  • pesmet alb moale 100g
  • boabe de piper negru zdrobit pentru a face ½ linguriță
  • carne de cârnați 450g
  • slănină striată 24 felii
  • fistic 100g
  • afine 100g, proaspăt sau congelat (decongelat dacă da)
  • chutney de ceapă roșie caramelizată 100g

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește uleiul într-o tigaie antiaderentă și se prăjește ceapa timp de 10 minute sau până se înmoaie, apoi se amestecă usturoiul și se fierbe 1 minut. Se amestecă miso-ul, dacă se folosește.

  • Pasul 2

    Se răscolește într-un castron și se lasă să se răcească ușor. Adăugați salvie, pesmet, piper negru și carne de cârnați. Se condimentează cu sare.

  • Pasul 3

    Puneți feliile de slănină pe o tocătoare și folosiți spatele unui cuțit mare pentru a întinde slănina. Folosiți-le pentru a căptuși fundul și părțile laterale ale unei cutii de pâine de 900g, suprapunându-se ușor. Asigurați-vă că există puțină slănină deasupra cutiei.

  • Pasul 4

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Neteziți un sfert din carnea de cârnați în fundul cutiei. Răspândiți uniform peste fistic. Se adaugă încă un sfert din carnea de cârnați, apoi se împrăștie peste afine. Repetați cu carne de cârnați, chutney de ceapă roșie și terminați cu carne de cârnați.

  • Pasul 5

    Apăsați pentru a compacta ușor, apoi pliați peste slănina deasupra pentru a sigila umplutura. Gatiti la cuptor 45-50 de minute sau pana cand umplutura este fiarta.

  • Pasul 6

    Se răcește în cutie timp de 5 minute, apoi se scurge cu grijă orice lichid din cutie. Rulați ușor un cuțit în jurul interiorului cutiei, întoarceți umplutura și feliați pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 599
  • Gras 42g
  • Saturează 13.7g
  • Carbohidrați 28.9g
  • Zaharuri 15.3g
  • Fibră 4.37g
  • Proteină 24.2g
  • Sare 3.7g
.
#Umplutură #fantezie #Crăciun
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *