Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de varza cu castane si bacon

Varza de Bruxelles cu bacon si castane

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Baconul sărat și castanele dulci scot amărăciunea mugurilor în această rețetă ușoară. Garnitura perfectă de Crăciun pentru a vă completa curcanul fript.


Faceți aceste varză de Bruxelles cu slănină și castane, apoi verificați-ne varza cu ghimbir si portocala, germeni fripți, varză de Bruxelles prăjită și altele Retete de varza de Bruxelles.

Ingrediente

  • varză de Bruxelles 1 kg
  • slănină afumată 6 erupții, tocate
  • castane 200 g, ambalat sub vid
  • unt 1 buton

Metodă

  • Pasul 1

    Aduceți o cratiță mare cu apă cu sare la fiert, apoi adăugați 1 kg de varză de Bruxelles și gătiți timp de 5 minute. Scurgeți și apoi treceți sub apă de la robinet până se răcește.

  • Pasul 2

    Se încălzește o tigaie mare, se adaugă 6 bucăți tăiate de slănină afumată și se prăjesc până devine crocantă și aurie. Scoateți vârful din tigaie, lăsând grăsimea în urmă, apoi adăugați 200 g de castane ambalate în vid și prăjiți până se nuanță. Scoateți vârful din tigaie.

  • Pasul 3

    Adăugați mugurii în tigaie cu un strop de apă, apoi acoperiți și terminați de gătit, până când se înmoaie. Descoperiți, măriți focul, apoi adăugați un nod de unt și prăjiți varza pentru încă 2 minute. Puneti slanina si castanele, asezonati, apoi serviti cu inca un buton de unt deasupra.

#Varza #Bruxelles #bacon #castane
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *