Tipul bucătăriei:

Rețetă Tian de legume

Veg tian de iarnă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 6
  • Uşor

Impresionați prietenii și familia în sezonul de Crăciun cu uimitoarea noastră rețetă de legume tian. Ne place aspectul sfeclei aurii și bomboane, dar dacă nu le găsiți, pur și simplu înlocuiți-le cu sfeclă roșie extra, țelină și suedez


Ingrediente

  • sfeclă roșie 3 medii (aproximativ 400g), decojite
  • sfeclă aurie 3 medii (aproximativ 400g), decojite
  • sfeclă de bomboane 3 medii (aproximativ 400g), decojite
  • suedez 250g, decojite
  • țelină 250g, decojite
  • unt 50g, cubulețe
  • usturoi 4 cuișoare, feliate subțire
  • cimbru ½ o grămadă mică, frunzele dezbrăcate
  • supă de pui 100 ml
  • crema dubla 4 linguri
  • parmezan 50g, ras fin

Metodă

  • Pasul 1

    Folosiți o mandolină sau un cuțit ascuțit pentru a tăia sfecla roșie în felii de 5 mm. Tăiați suedezul și țelina în bucăți de dimensiuni similare.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Folosiți puțin din unt pentru a acoperi interiorul unei caserole rotunde, de mică adâncime, de 30cm. În jurul exteriorului vasului, aranjați feliile de legume, în poziție verticală, în cerc, alternând tipurile și culorile, și înfășurând felii de usturoi și bucăți de cimbru între felii cu mult condiment.

  • Pasul 3

    Repetați, făcând cercuri mai mici în interior, până când vasul este plin. Îndreptați blatul cu unt, turnați peste bulion și sigilați bine cu folie. Coaceți 45 de minute până când legumele sunt fragede până la un cuțit. Scoateți folia, stropiți-o peste cremă, presărați parmezan și coaceți încă 30 de minute până când blatul este crocant.

Informatii nutritionale

  • Kcals 261
  • Gras 15.3g
  • Saturează 9.3g
  • Carbohidrați 18.3g
  • Zaharuri 16.3g
  • Fibră 8.8g
  • Proteină 8.2g
  • Sare 0,8g
.
#Veg #tian #iarnă
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast