Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de bază pentru aluat de pizza pentru a face aluat de pizza

Aluat de bază pentru pizza

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 2 x 26cm pizza
  • Uşor

Pizza de casă are un gust mult mai bun decât versiunea de supermarket. În plus, ai nevoie doar de patru ingrediente pentru aluat!


Ingrediente

  • făină tare de pâine albă 250g
  • drojdie cu acțiune rapidă 1 linguriță (dintr-un plic)
  • zahăr 1 linguriță
  • ulei de masline 5 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți într-un castron făina, drojdia și 1 linguriță de sare de mare. Măsurați 125 ml apă caldă, apoi amestecați zahărul și 2 lingura ulei de masline. Adăugați la făină, amestecând până când se formează un aluat. Vârful pe un ulei ușor suprafata de lucru și frământați 10 minute până se omogenizează.

  • Pasul 2

    Puneți într-un vas curat, ușor uleiat, acoperiți și lăsați să se dovedească undeva cald timp de 1 oră.

  • Pasul 3

    Bateți aluatul înapoi și împărțiți-l în 2. Rulați și trageți ușor fiecare bucată într-o pizza subțire de 28 cm pe o foaie de hârtie de copt.

  • Pasul 4

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Puneți 2 foi de copt grele pe rafturile din apropierea vârfului cuptorului și lăsați-le să se încălzească timp de cel puțin 10 minute.

  • Pasul 5

    Pentru a termina pizza, intinde 2-3 lingura de pregătit sos de roșii ovezi fiecare apoi adaugă toppinguri și mozzarella. Ridicați hârtia de copt cu pizza acoperite pe tăvile de copt. Gatiti timp de 8-10 minute pana cand baza este clară și clocotitoare.

.
#Aluat #bază #pentru #pizza
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *