Tipul bucătăriei:
Argentinian dulce de leche fondant
- serveste 6
- Uşor
Dulce de leche aduce un strat suplimentar de răsfăț acestui desert, servit cu alune prăjite pentru un cros delicat. Această rețetă vine de la restaurantul Soho, Sucre
Încercați acest fondant de dulce de leche argentinian, apoi încercați-l pe al nostru cheesecake dulce de leche, pâine cu banane dulce de leche, alfajores și mai multe rețete de dulce de leche. Pentru o altă răsturnare a acestui desert decadent, răsfoiți și rețetele noastre de fondant de ciocolată.
Ingrediente
- unt nesarat 15 g, topit
- făină simplă 50 g, plus extra pentru praf
- dulce de leche 800 g, plus extra pentru servire
- galbenusuri de ou 100 g (aproximativ 5)
- ouă 2
- mascarpone a servi
- alune prajite tocat, pentru a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Ungeți șase forme de dariole sau ramekine cu untul topit, apoi pudrați interiorul formelor cu făină pentru a se acoperi complet. Bateți dulce de leche și gălbenușurile de ou, apoi spargeți ouăle întregi și bateți din nou până la omogenizare. Cerneți făina, apoi folosiți o lingură mare de metal pentru a adăuga ușor făina până se combină complet. Împărțiți amestecul între forme și coaceți timp de 20 de minute până a crescut.
-
Pasul 2
Întindeți puțin mascarpone pe șase farfurii de servire, apoi turnați cu grijă fondantele pe farfurii. Stropiți cu mai mult dulce de leche și presărați cu alune prăjite înainte de servire.
Informatii nutritionale
- Kcals 550
- Gras 18.8g
- Saturate 9.3g
- Carbohidrați 80.2g
- Zaharuri 66.4g
- Fibră 0,3g
- Proteină 14.9g
- Sare 0,5g