Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de prăjituri cu porumb dulce cu Halloumi și roșii

Băieți de porumb dulce cu roșii și haloumi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Nu iubești pur și simplu frittele? Le-am făcut cu porumb dulce și vă sugerăm să vă serviți stiva cu haloumi scârțâitoare și roșii prăjite


Ingrediente

  • roșii 6, înjumătățit
  • ulei de masline
  • rachetă
  • halloumi 1 bloc, feliat

Prajituri de porumb

  • făină simplă 75g
  • praf de copt 1 linguriță
  • ou 1, bătut
  • tot laptele 150ml
  • porumb dulce 1 cutie, aproximativ 300g, scurs
  • ceapa verde 4, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180c / ventilator 160c / gaz4. Puneți jumătățile de roșii tăiate cu fața în sus pe o foaie de copt antiaderentă. stropiți cu o linguriță de ulei de măsline și condimentați. Se prăjește 40 de minute sau până când roșiile au pierdut mult din umiditate. rotiți cuptorul în jos pentru a menține roșiile calde.

  • Pasul 2

    În timp ce roșiile gătesc, puneți făina și praful de copt într-un castron. Bateți oul și laptele până când aveți un aluat neted. sezon. Se amestecă porumbul și ceapa.

  • Pasul 3

    Încălziți o tigaie mare antiaderentă și stropiți cu o altă linguriță de ulei de măsline. Aruncați linguri mari de aluat în tigaie. Gatiti 2-3 minute pana vedeti ca se formeaza bule pe suprafata, apoi intoarceti-le si gatiti inca 2-3 minute pana devin aurii. Dacă trebuie să gătești în loturi, păstrează-le fierte la cuptor cu roșiile.

  • Pasul 4

    Grătiți halloumi-ul până devine auriu.

  • Pasul 5

    Pentru a servi, îngrămădiți prăjituri cu roșii, haloumi și rachetă între fiecare strat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 427
  • Gras 22.6g
  • Saturează 10.9g
  • Carbohidrați 38.2g
  • Fibră 3.1g
  • Proteină 20.2g
  • Sare 3.05g
.
#Băieți #porumb #dulce #roșii #și #haloumi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *