Tipul bucătăriei:

Rețetă ușoară de cookie-uri de Crăciun

Biscuiți condimentați de Crăciun

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 25-30 de biscuiți mijlocii-mari
  • Uşor

Biscuiții noștri festivi realizează decorațiuni de Crăciun comestibile perfecte pentru a fi atârnate de brad sau de mantaua ta. Puteți lăsa aceste biscuiți cu gheață afară pentru Moș Crăciun sau le puteți împacheta ca un cadou, posibilitățile sunt nelimitate!


Faceți-ne frumoșii biscuiți condimentați de Crăciun, apoi verificați cookie-urile de Crăciun, florentinele, biscuiții de turta dulce și mai multe idei de copt de Crăciun.

Ingrediente

  • zahăr ușor muscovado 225g
  • sirop auriu 175g
  • scorţişoară 2 lingurițe
  • ghimbir de pamant 2 lingurițe
  • condiment măcinat 1/2 linguriță
  • ouă 2
  • praf de copt 1 linguriță
  • făină simplă 650g, plus extra pentru praf
  • unt 200g, răcit și răzuit aproximativ
  • zahar glazur regal 100g

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați zahărul, siropul, condimentele și ouăle într-un ulcior. Bătați praful de copt și făina într-un castron și adăugați untul, amestecați-l prin făină și apoi frecați-l bine până pare să fie pesmet. Adăugați conținutul ulciorului și un vârf de sare și amestecați amestecul pentru a-l combina. Folosiți-vă mâinile pentru a aduce aluatul împreună și apoi frământați-l până se omogenizează. Împărțiți aluatul în 4 și apăsați fiecare într-un disc. Puneți în pungi de plastic și răciți cel puțin o oră.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Rolați aluatul pe loturi pe o suprafață de lucru ușor făinată până la grosimea unei monede de lire sterline și decupați formele. Utilizați capătul îngust al unei duze de conducte pentru a face o gaură în partea de sus a formelor suficient de mare pentru a fila panglica sau șnurul. Ridicați-le cu un cuțit pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.

  • Pasul 3

    Coaceți în loturi timp de 10-15 minute, în funcție de dimensiune. Lăsați 5 minute înainte de a vă deplasa de pe tavă pentru a se răci complet pe o grătar. Continuați să rulați, să tăiați și să coaceți până când toate sunt terminate.

  • Pasul 4

    Alcătuiește un lot de glazură urmând instrucțiunile de pe pachet – căutați o textură similară cu pasta de dinți – apoi puneți-o într-o pungă de conducte prevăzută cu o duză mică. Decorează biscuiții, urmând modelele noastre sau folosește-le pe ale tale. Se lasă să se răcească și se întărește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 195
  • Gras 6.1g
  • Saturează 3.7g
  • Carbohidrați 31.7g
  • Zaharuri 14.9g
  • Fibră 1g
  • Proteină 2.7g
  • Sare 0,2g
.
#Biscuiți #condimentați #Crăciun
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast