Skip to content

Tipul bucătăriei:

O ardezie de marmură albastră acoperită cu biscuiți aurii cu brânză

Biscuiti cu branza condimentati

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 40
  • Uşor

Aceste discuri cu brânză aurie și biscuiți cu susan sunt incredibil de ușoare și untoase și foarte greu de rezistat direct din cuptor. Condimente precum nucșoara și semințele de chimen adaugă un plus de aromă


Coaceți acești biscuiți cu brânză condimentați pentru un răsfăț de sărbătoare, apoi verificați biscuiții noștri de Crăciun, lebkuchen și șuruburi cu rozmarin și nuci.

Rosie spune: „Am mâncat mai întâi acești biscuiți delicioși la petrecerea unui prieten, proaspăt scoși de la cuptor, untoși și parfumați, și i-am duș în parmezan ras fin. Am devenit obsedat de cât de perfect brânzoși și topiți erau, așa că prietenii m-au îndrumat către Jonathan Meades. Plagiatul în bucătărie carte de bucate pentru rețetă, o variație a biscuiților bucătarului Simon Hopkinson.

„I-am eliminat pentru tot felul de situații de găzduire pentru că se unesc rapid și nu eșuează niciodată. Adaug nucșoară pentru a le face mai festive, o lovitură de chimen pentru o margine parfumată și susan pentru nuci. Sunt incredibil de ușori, se dizolvă pe limbă și foarte greu de rezistat.

„Bucuria acestor biscuiți cu brânză este că, odată răciți, îi poți împacheta într-o pungă drăguță (atenție: sunt prea untoși pentru pungi de hârtie), poți lega cu panglică și ai un cadou comestibil frumos. Sau poți să faci bușteanul cu brânză și să îl îngheți sau să-l ascunzi în frigider gata să fie feliat și copt chiar înainte de sosirea oaspeților tăi, umplându-ți bucătăria cu parfumul delicios de unt și brânză în timp ce oferi biscuiți încă caldi cu o băutură de bun venit. Sunt ideale cu negroni și whisky sours. Adăugați o rafală de parmezan chiar înainte de a le servi.”

Ingrediente

  • unt nesarat 100 g, rece
  • făină de speltă simplă sau albă 100 g
  • piper roșu un ciupit bun
  • nucşoară un gratar bun
  • seminte de chimen ½ linguriță
  • cheddar (sau Cornish Kern, comté sau Lincolnshire Poacher) 50 g, ras
  • parmezan 50g, ras, plus extra pentru servire
  • seminte de susan 1 lingura
  • ulei fără aromă pentru tavă

Metodă

  • Pasul 1

    Pune toate ingredientele, cu excepția semințelor de susan și a uleiului, într-un robot de bucătărie și presează în rafale scurte pentru a se combina, formând un aluat – ar trebui să aibă o textură similară cu piureul de cartofi. Întindeți o hârtie de copt și scoateți aluatul în mijloc pentru a forma un buștean lung, de aproximativ 2½ cm grosime și 35 cm lungime. Se rulează în formă de cârnați, apoi se decojește hârtia și se împrăștie uniform peste semințele de susan. Înfășurați și lăsați la rece cel puțin o oră. Poate fi răcit până la o săptămână sau congelat timp de trei luni.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Tăiați felii, de aproximativ 8mm grosime. Așezați biscuiții pe o tavă mare unsă cu ulei, la o distanță de 2 cm, și gătiți timp de 10-12 minute sau până devin aurii. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească puțin, apoi serviți fie călduți, acoperiți cu parmezan extra proaspăt ras, fie lăsați să se răcească și să devină crocant complet.

Informatii nutritionale

  • Kcals 38
  • Gras 3g
  • Saturate 1.8g
  • Carbohidrați 1.7g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 1.1g
  • Sare 0,1g
#Biscuiti #branza #condimentati
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *