Tipul bucătăriei:
Blondies cu cireșe
- face 12
- Uşor
Luați blondele la nivelul următor cu aroma clasică și ingredientele unui cuptor de cireșe
Încercați aceste blondies cireșe de la Edd Kimber, apoi consultați rețetele noastre clasice blondies, cele mai bune brownies, blondies cu unt de arahide și mai multe blondies.
Edd a fost primul câștigător al Marii Britanii Bake Off și este unul dintre cei mai iubiți brutari din Marea Britanie și autorul a trei cărți de copt. Precomandați cartea sa One Tin Bakes aici.
Ingrediente
- ouă 2 mari
- galbenusuri de ou 4 mari
- zahăr brun moale deschis 200g
- zahăr pudră 200g
- unt nesarat 225g, topit, plus extra pentru tablă
- extract de vanilie 1 linguriță
- extract de migdale ½ linguriță
- făină simplă 250g
- migdale macinate 125g
- praf de copt 1 linguriță
- fulgi de sare de mare ½ linguriță
- marţipan 100g
- cireșe glacé 150g, înjumătățit
- migdale în fulgi 3 linguri
- zahăr Demerara 2 lingurițe
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Ungeți ușor o cutie brownie de 20 cm x 30 cm și tapetați-o cu o fâșie de hârtie de copt, astfel încât excesul să atârne peste laturile mai lungi ale cutiei.
-
Pasul 2
Bateți împreună ouăle, gălbenușurile și zaharurile într-un castron mare timp de 2 minute până când sunt combinate și ușoare de culoare. Se toarnă untul și extractele și se amestecă. Adăugați făina, migdalele, praful de copt și sarea și amestecați împreună până când tocmai se combină. Răsturnați aluatul în tablă și întindeți-l într-un strat uniform. Se dărâmă peste marțipan și se împrăștie peste cireșe, migdale în fulgi și zahăr demerara.
-
Pasul 3
Coaceți timp de 35-40 de minute sau până când un frigăru introdus în mijlocul blondelor iese cu doar câteva firimituri umede. Se răcește complet înainte de a utiliza hârtia de copt care se prelinge pentru a ridica blondii din tablă.
-
Pasul 4
Tăiați în bucăți și serviți. Blondii se vor păstra timp de 3-4 zile într-un recipient sigilat.
Informatii nutritionale
- Kcals 548
- Gras 27,5g
- Saturează 11.4g
- Carbohidrați 65.3g
- Zaharuri 39.6g
- Fibră 1.2g
- Proteină 8.8g
- Sare 0,4g