Tipul bucătăriei:
Blondii cu banane caramel
- face 8
- Uşor
Blondiile sunt versiunea de ciocolată albă a brownie-urilor. Această tavă ușoară de coacere este, de asemenea, plină cu banane și caramel bogat. Se serveste la ceai sau cald cu o lingura de inghetata pentru budinca
Încearcă aceste blonde cu banane caramel, apoi verifică blondiile noastre clasice, blondurile cu unt de arahide, blondurile cu zmeură și ciocolată albă.
Ingrediente
- banane coapte 2 feliate
- zahăr tos auriu 250 g
- unt 100 g
- caramel 100 g, dintr-un borcan sau cutie (Nestlé Carnation Caramel merge bine) plus 2 linguri pentru blat
- ciocolata alba 100 g
- ouă 2
- făină auto-crescătoare 200 g
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul 180c/ventilator 170c/gaz 4. Topiți zahărul, untul, caramelul și ciocolata împreună până la omogenizare. se raceste putin, apoi se adauga ouale si se adauga faina si banana.
-
Pasul 2
Se toarnă într-o tavă pătrată tapetată de 20 cm și se adaugă câteva bucăți de caramel deasupra, se coace timp de 45-50 de minute sau până când a crescut și se fixează.
Informatii nutritionale
- Kcals 446
- Gras 16.9g
- Carbohidrați 71,8g
- Fibră 1.1g
- Proteină 6.2g
- Sare 0,55g