Tipul bucătăriei:

Blondy înfricoșător de pânză de păianjen

Blondy înfricoșător de pânză de păianjen

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • face 12-14
  • Uşor

Această răsfăț de Halloween înfricoșător, păianjen, care poate fi împărțit – împodobită cu bucăți de ciocolată albă și decorată cu marshmallows topite – este doar trucul


Încercați blondele noastre de Halloween, apoi verificați tortul și torturile noastre de Halloween. Avem, de asemenea, o mulțime de mai multe rețete gooey blondie pentru a încerca, inclusiv blondies noastre clasice, blondies unt de arahide și blondies zmeură.

Ingrediente

  • unt nesarat 225g, cubulat
  • ciocolata alba 200g, tocate aproximativ
  • zahăr muscovado maro deschis 250g
  • zahăr pudră 150g
  • ouă 3 mari
  • pasta de vanilie 1 lingură
  • făină simplă 325g
  • praf de copt 1 linguriță
  • marshmallows albe mari 6
  • glazură fondantă neagră gata de rulat

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 și unt și tapetați o cutie de 20 cm x 30 cm cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Topiți untul și 100g de ciocolată albă într-un vas rezistent la căldură peste o tigaie cu apă care fierbe ușor, amestecând ocazional până se topește. Când amestecul este neted, scoateți focul pentru a se răci timp de 5 minute.

  • Pasul 3

    Bateți ambele zaharuri și ouăle într-un castron mare, curat, timp de 2 minute, până când sunt groase și spumoase. Se amestecă un sfert din acesta în amestecul de ciocolată topită împreună cu pasta de vanilie, apoi se pliază cu grijă restul de zahăr și amestecul de ouă până se omogenizează. Puneți făina, praful de copt și un praf de sare până când sunt bine combinate. Se amestecă restul de 100g de ciocolată mărunțită.

  • Pasul 4

    Se toarnă amestecul în formă și se coace timp de 30-35 de minute. Verificați dacă blondele sunt gătite dând cutiei un pic de agitare – ar trebui să fie în cea mai mare parte stabilite, dar să se clatine puțin în mijloc. Se răcește complet în tablă (dacă îndepărtați blondii prea repede, vor fi prea moi pentru tăiere).

  • Pasul 5

    Pentru a face decorațiunile, întindeți câteva bile mici de fondant și opt picioare mici de atașat pentru a face picioarele de păianjen.

  • Pasul 6

    Puneți marshmallows într-un vas rezistent la căldură și cuptor cu microunde timp de 20 de secunde până când se topesc. Lăsați să se răcească timp de 5 secunde, apoi puneți degetele mari și degetele arătătoare în marshmallow topit și desprindeți mâinile pentru a crea un efect de pânză de păianjen, drapându-l peste blondies, atașându-l în lateral. Continuați acest lucru tot drumul în jurul tortului și puneți-vă păianjenii mici de fondant pe pânză pentru a termina.

Informatii nutritionale

  • Kcals 426
  • Gras 19.2g
  • Saturează 11.5g
  • Carbohidrați 57.4g
  • Zaharuri 38.9g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 5.5g
  • Sare 0,2g
.
#Blondy #înfricoșător #pânză #păianjen
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast