Tipul bucătăriei:
Brioșe cu banane și semințe de dovleac
- face 6
- Puțin efort
Adăugați puțină brioșă de dimineață cu cea mai bună rețetă de brioșe cu banane și semințe de dovleac. Pline de energie, sunt modalitatea perfectă de a începe ziua.
Faceți aceste brioșe cu banane și semințe de dovleac, apoi consultați mai multe rețete de brioșe, cum ar fi brioșele noastre clasice cu banane și brioșele pentru micul dejun.
Avem și mai multe idei pentru semințe de dovleac, inclusiv supă de dovleac cu semințe de dovleac prăjite și unt din semințe de dovleac.
Ingrediente
- făină integrală 125 g
- făină simplă 125 g
- praf de copt 2 lingurite
- zahăr brun închis 100 g
- semințe de dovleac o mână
- sultane o mână
- ulei 100 ml
- banane 4, piure
- ouă 2
- lapte 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Tapetați 6 orificii dintr-o formă de brioșe antiaderentă unsă cu pătrate de hârtie rezistentă. Se amestecă 125 g făină integrală, 125 g făină simplă, 2 linguri praf de copt, 100 g zahăr brun închis, câte o mână de semințe de dovleac și sultane. Adăugați 100 ml ulei, 4 banane piure, 2 ouă și 2 linguri lapte. Îndoiți cu o lingură de metal.
-
Pasul 2
Împărțiți amestecul între găurile pentru brioșe. Umpleți-le până la vârf, presărați câteva semințe de dovleac în plus și coaceți timp de 20 de minute, sau până când brioșele sunt gătite.