Tipul bucătăriei:
Brioșe cu morcovi și tahini
- face 12
- Uşor
Oferă un upgrade prăjiturii clasice de morcovi cu o cremă de unt cu tahini, netedă și mătăsoasă – aceste brioșe ușoare sunt perfecte pentru miezul după-amiezii.
Publicat:
Coaceți un lot de brioșe cu morcovi și tahini, apoi verificați prăjitura noastră clasică cu morcovi, prăjitura vegană cu morcovi și brioșele cu morcovi.
Ingrediente
- zahăr brun deschis moale 175 g
- ouă 2
- ulei de floarea soarelui 150 ml
- făină auto-crescătoare 200 g
- bicarbonat de sodiu 1 lingura
- sare de mare fină ½ linguriță
- morcovi 250g, ras
- nuci 50 g, tocate grosier
- condimente asortate 2 lingurite
CREMA DE UT TAHINI
- unt nesarat 50g, moale
- brânză moale 100 g
- zahăr pudră 200 g
- Belazu tahini 4 linguri
- nuci 20 g, tocate grosier
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4 și umple o tavă de brioșe cu forme de cupcake. Se amestecă zahărul și ouăle cu ajutorul bătătoarelor electrice până devin ușoare și pufoase, apoi se toarnă uleiul. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, morcovii, nucile și amestecul de condimente până se combină uniform.
-
Pasul 2
Împărțiți în mod egal între cutii și coaceți timp de 13-15 minute sau până când au crescut, aurii deasupra și fierte. Mutați pe un grătar pentru a se răci.
-
Pasul 3
Pentru a face crema de unt cu tahini, puneți untul moale și brânza moale într-un castron și amestecați cu bătători electrice până când devine cu adevărat ușor și pufos. Adăugați zahărul pudră, câte o lingură, amestecând între ele până când obțineți o cremă de unt ușoară și pufoasă și tot zahărul pudră a fost încorporat. Se toarnă Belazu Tahini și se bate din nou pentru a se încorpora. Răzuiți într-o pungă cu o duză rotundă și puneți un vârtej deasupra fiecărui cupcake (sau doar puneți o lingură din cremă de unt deasupra) și acoperiți cu nucă tocată.
Informatii nutritionale
- Kcals 443
- Gras 26.1g
- Saturate 6.2g
- Carbohidrați 45.4g
- Zaharuri 32.5g
- Fibră 2.3g
- Proteină 5.5g
- Sare 0,7g