Tipul bucătăriei:
Brioșe cu portocale și morcovi
- face 12
- Uşor
Treceți pe furiș pe lângă copii cu cele mai bune brioșe cu portocale și morcovi. Această combinație acidulată este iubită de toți și este perfectă pentru un răsfăț special pentru micul dejun. Deasupra cu coaja rasa de portocala pentru o nota deosebita.
Pregătiți aceste brioșe pline de portocale și morcovi pentru ceaiul de după-amiază, apoi verificați brioșele noastre ușoare cu afine, brioșele cu banane și brioșele sănătoase de prăjitură cu morcovi. Avem, de asemenea, o mulțime de rețete de brioșe delicioase de încercat.
Ingrediente
- făină simplă 300 g, amestecate într-un castron mare cu un praf de sare
- ou 1, bătut
- portocale 2, suculenți și cu coajă
- morcovi 100 g, decojite și ras
- unt 75 g, topit
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 190c/ventilator 170c/gaz 5. Tapetați o tavă de brioșe cu 12 găuri cu pătrate de pergament, împingându-le în jos pentru a face cutii mici. Se amestecă ingredientele umede cu morcovii, apoi se amestecă în ingredientele uscate, dar nu se amestecă prea mult – este mai bine dacă este puțin cocoloașă. Se pune in tava de briose si se da la cuptor pentru 20-25 de minute pana cand a crescut.
Informatii nutritionale
- Kcals 180
- Gras 6.1g
- Saturate 3.4g
- Carbohidrați 30.1g
- Fibră 1g
- Proteină 3.2g
- Sare 0,37g