Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă fierbinte de budincă cu pâine și unt

Budică fierbinte cu pâine și unt budincă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8
  • Uşor

Ai resturi de chifle fierbinți încrucișate de consumat? Faceți această versiune rapidă a budincii clasice britanice, perfectă pentru distracția de Paști


Încercați budinca noastră încrucișată cu pâine și unt. Este o modalitate excelentă de a folosi resturile de chifle încrucișate de casă. Apoi, încercați mai multe dintre ideile noastre interesante de coacere de Paști, inclusiv o impresionantă Tort de brânză de Paște, Cupcakes de Paști și chifle vegane încrucișate.

Doriți să cunoașteți cele mai bune chifle încrucișate la supermarket? Citiți rezultatele testului nostru expert de gust.

Ingrediente

  • crema dubla 200 ml
  • tot laptele 400 ml
  • ouă 3
  • caster suagr 75g
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • Cointreau 2 linguri
  • portocale 1, zestat
  • unt 50g, temperatura camerei
  • chifle încrucișate fierbinți 8, înjumătățit
  • marmeladă fără sfărâmături 4 linguri, plus un plus de glazură
  • înghețată sau toarnă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se toarnă smântâna și laptele într-o tigaie și se încălzește ușor până la punctul de fierbere. Bateți împreună ouăle și zahărul într-un castron mare. Se amestecă treptat lichidul fierbinte, apoi se amestecă extractul de vanilie, Cointreau și coaja de portocală.

  • Pasul 2

    Ungeți chiflele și întindeți-le cu marmeladă, apoi faceți-le din nou împreună și tăiați toate, cu excepția uneia, în 1/2, astfel încât să aveți 14 semicercuri în total, plus 1 întreg.

  • Pasul 3

    Aranjați în jurul întregului coc într-un vas rotund de copt de 26 cm și turnați peste crema. Se lasă la macerat 15 minute. Încălziți cuptorul la 160 ° C / ventilator 140 ° C / gaz 3 și puneți-l într-o foaie de copt grea.

  • Pasul 4

    Apăsați ușor chiflele în cremă înainte de a pune vasul pe foaia de copt fierbinte. Coaceți timp de 35-40 de minute sau până când crema este tocmai setată. Periați cu mai multă marmeladă și lăsați-l în vas timp de 10 minute înainte de a-l linge și de a servi cu înghețată sau turnarea de smântână.

Informatii nutritionale

  • Kcals 460
  • Gras 25.1g
  • Saturează 14.2g
  • Carbohidrați 47g
  • Zaharuri 30.3g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 8.6g
  • Sare 0,4g
.
#Budică #fierbinte #pâine #și #unt #budincă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *