Tipul bucătăriei:

Rețetă cu budincă de cocos

Budinca cu auto-sos de cocos si tei

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Ați auzit de budinci de auto-sos de ciocolată și caramel, dar ce zici de nucă de cocos tropicală și de tei zingy? Cu un sos indulgent, bogat și un topit în sufletul din gură, această rețetă ușoară vă va lăsa un desert impresionant potrivit pentru o adunare festivă sau un tratament special de familie


Bucurați-vă de această budincă de nucă de cocos reconfortantă, apoi verificați tortul nostru de nucă de cocos, macaroanele de nucă de cocos, lamingtonii de nucă de cocos și mai multe rețete de nucă de cocos.

Ingrediente

  • unt 50g, înmuiat
  • zahăr tos auriu 200g
  • tei 2, cu zest, plus cu mai multă poftă de servit
  • suc de lămâie 100ml, (sucul de 1-2 tei, plus sucul de tei, în funcție de cât de suculent sunt)
  • ouă 3, separate
  • făină simplă 75g, cernut
  • nucă de cocos deshidratată 50g
  • lapte de nucă de cocos 250ml
  • zahăr glazură pentru praf
  • fulgi de nucă de cocos prăjiți a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Se amestecă untul, zahărul și coaja de tei într-un robot de bucătărie. Adăugați sucul de lămâie, gălbenușurile de ou, făina, nuca de cocos deshidratată și laptele de cocos, amestecând după fiecare adăugare. Includeți într-un castron mare.

  • Pasul 2

    Bateți albușurile la vârfuri moi cu un tel electric și încingeți cu grijă în amestecul amestecat. Îndoiți ușor împreună cu o spatulă sau o lingură de metal, încercând să nu pierdeți aer.

  • Pasul 3

    Ungeți un sufle sau un vas de copt rezistent la cuptor și puneți-l într-o tavă de copt pe jumătate umplută cu apă fierbinte. Se toarnă aluatul în vas și se netezește ușor deasupra blatului.

  • Pasul 4

    Coaceți timp de 40-50 de minute până când partea de sus este ușor rumenită, dar are încă o oscilație. Acest lucru va însemna că va exista un caș în partea de jos a vasului. Scoateți vasul din tavă, praful cu zahăr glazură, împrăștiați peste fulgii de nucă de cocos, mai multă coajă de tei și serviți cald.

Informatii nutritionale

  • Kcals 636
  • Gras 34,5g
  • Saturează 27.7g
  • Carbohidrați 56.1g
  • Zaharuri 56.1g
  • Fibră 3.5g
  • Proteină 8.4g
  • Sare 0,2g
.
#Budinca #autosos #cocos #tei
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast