Tipul bucătăriei:
Budinca Cumberland Yorkshire
- servește 2
- Uşor
Răsucirea noastră (destul de literal) pe un broască clasică în gaură, folosește făină de spelt în aluat pentru a crea o textură de vis și o aromă subtil de nucă.
Faceți această cârnați din Cumberland budincă Yorkshire, apoi verificați budincile noastre clasice din Yorkshire, budincile vegane Yorkshire, împachetările cu budincă Yorkshire și mai multe rețete de cină friptă.
Ingrediente
- faina de spelta 70g
- ouă 2 mari
- lapte semi-degresat 125 ml
- oțet de cidru 1 linguriță
- Miere 1/2 linguriță
- Muștar englezesc 1 linguriță, plus un plus de servit
- ceapa verde 2, feliate mărunt
- ulei de floarea soarelui
- cârnați cumberland 1 spirală sau 4-5 cârnați de grăsime, se leagă neînfășurată și răsucită într-o spirală
- seminte de susan 1 linguriță
- kale sau alte verdeață a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 220 ° C / ventilator 200 ° C / gaz 7. Introduceți făina într-un ulcior și amestecați câte 1 ou la rând, urmat de lapte până când aveți un aluat neted, fără bulgări. (Sau poți să zbârnâie într-un robot de bucătărie.) Se amestecă oțetul, mierea, muștarul și ceapa de primăvară și pleacă în timp ce începi să gătești cârnații.
-
Pasul 2
Rotiți 1 lingură de ulei pe toată baza unei tigaie rezistentă la cuptor, care va potrivi cârnații cu un centimetru sau doi de spațiu în jurul său. Puneți un raft în mijlocul cuptorului.
-
Pasul 3
Adăugați cârnații în tigaie și prăjiți la foc mediu pentru a se rumeni pe ambele părți. Apoi, cât este încă pe plită, se toarnă aluatul peste și în jurul cârnaților, se presară deasupra semințelor de susan, sare și piper și se introduce direct în cuptor.
-
Pasul 4
Coaceți timp de 20-25 de minute până când este cu adevărat pufos și rumenit. Serviți yorkie-ul direct din tigaie, cu mai mult muștar și niște verdeață.
Informatii nutritionale
- Kcals 749
- Gras 49g
- Saturează 17.1g
- Carbohidrați 42g
- Zaharuri 9.3g
- Fibră 6.4g
- Proteină 33.2g
- Sare 2.2g