Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă ușoară de budincă cu pâine și unt

Budincă de pâine și unt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Încercați cea mai bună rețetă de budincă de pâine și unt cu vanilie și sultane. Acest clasic englezesc familiar va pune zâmbetul pe fețele tuturor! Serviți cu smântână încheagată pentru un plus de răsfăț


Răsfățați-vă cu această budincă clasică de pâine și unt, apoi încercați budinca noastră de pâine și unt brioșă, budincă de pâine și budincă de unt și pâine cu ciocolată și budincă de unt.

Avem, de asemenea, multe alte rețete de deserturi indulgente de încercat, inclusiv budincă de toffee lipicioasă, brownies de ciocolată și crumble de mere.

Ingrediente

  • pâine albă 10 felii groase, cruste tăiate
  • unt 150 g, tăiate cubulețe și înmuiate
  • zahăr pudră 75 g, plus 2 linguri
  • sultane 100 g
  • crema dubla 200 ml
  • cremă fraiche 150 g
  • lapte plin de grăsime 300 ml
  • ouă 4
  • pastaie de vanilie 1
  • smântână coagulată sau smântână de turnat a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 190c/ventilator 170c/gaz 5. Tăiați fiecare felie de pâine în două jumătăți pe diagonală. Ungeți un vas dreptunghiular de lut cu 50 g de unt și ungeți cu cele 2 linguri de zahăr. Puneți pâinea în straturi în farfurie, stropind peste sultană și introducând bucăți de unt pe măsură ce mergeți.

  • Pasul 2

    Bateți smântâna, crème fraîche, laptele, ouăle și restul de zahăr. Tăiați păstaia de vanilie în centru și răzuiți semințele. Se amestecă în amestecul de lapte și ou și se toarnă peste pâine. Lăsați să se înmoaie timp de 5 minute, împingând pâinea în jos cu o spatulă pentru a ajuta la absorbția lichidului.

  • Pasul 3

    Coaceți aproximativ 30 de minute, apoi scoateți și lăsați să stea aproximativ 15 minute înainte de a servi cu smântână.

Informatii nutritionale

  • Kcals 732
  • Gras 48.1g
  • Saturate 27.4g
  • Carbohidrați 65,7g
  • Fibră 1.3g
  • Proteină 13.3g
  • Sare 1.45g
#Budincă #pâine #și #unt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *