Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de budincă de pere și ciocolată

Budinci de pere si ciocolata

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Cele mai bune budinci de ciocolată sunt cele pe care nu trebuie să le împărțiți. Ne plac aceste ghivece individuale cu burete de ciocolată și pere. Doar adăugați smântână pentru a servi și lăsați familia și prietenii să se scufunde


Faceți aceste budinci elegante de pere și ciocolată, apoi consultați-ne fondant de ciocolată, budincă de pâine cu ciocolată și untbudincă cu sos de ciocolată și multe altele retete de ciocolata.

Ingrediente

  • unt 100g, plus puțin pentru cutii
  • zahăr ușor muscovado 160g
  • ouă 3
  • făină simplă 60 g
  • pudră de cacao 30 g
  • praf de copt 2 lingurite
  • migdale măcinate 55 g
  • lapte 60 ml
  • pere 6 mici, foarte coapte
  • turnarea cremei a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Unt 6 forme de 250 ml. Bateți untul, zahărul, ouăle, făina, cacao, praful de copt, migdalele măcinate și laptele.

  • Pasul 2

    Curățați perele și tăiați fundul, astfel încât să stea cu o înălțime decentă deasupra marginilor ramekinelor. Tăiați părțile de jos și amestecați-le în amestecul de ciocolată. Împărțiți amestecul între rame până când sunt pline pe două treimi, apoi împingeți vârfurile perelor.

  • Pasul 3

    Coaceți timp de 30 de minute sau până când amestecul de budincă este umflat în jurul perelor. Se serveste cu crema.

Informatii nutritionale

  • Kcals 433
  • Gras 23.1g
  • Carbohidrați 45,7g
  • Fibră 4.2g
  • Proteină 8.5g
  • Sare 0,9g
#Budinci #pere #ciocolata
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *