Tipul bucătăriei:
budinci Yorkshire
- face 24
- Uşor
Una dintre cele mai bune rețete ale noastre pentru Yorkies. Pentru un plus de aromă și o textură ușoară și pufoasă, încercați să folosiți picurarea și asigurați-vă că grăsimea este fierbinte înainte de a adăuga aluatul
Ingrediente
- făină simplă 150g, cernute
- ouă 6
- lapte 275 ml
- ulei sau picurare
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Cerneti faina intr-un bol si faceti un godeu in centru. Amestecați sau amestecați ouăle și laptele până când obțineți un aluat fin. Se condimentează cu un praf bun de sare.
-
Pasul 2
Dați formele la cuptor pentru 3 minute pentru a se încălzi. Scoateți, adăugați puțin ulei sau picurare la fiecare (aproximativ ½ linguriță) și puneți din nou la cuptor până când uleiul devine afumat. Umpleți rapid pe jumătate fiecare cu aluat. Puneți direct înapoi și gătiți timp de 10 minute, apoi reduceți cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4 și gătiți încă 10 minute.
Informatii nutritionale
- Kcals 67
- Gras 4g
- Carbohidrați 5.4g
- Fibră 0,2g
- Proteină 2.9g
- Sare 0,07g