Skip to content

Tipul bucătăriei:

Burger din Texas cu dressing ranch

Burger din Texas cu dressing ranch

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Condimentele Tex-Mex și sosurile ranch cu usturoi oferă acestor burgeri o întorsătură suplimentară.


Ingrediente

  • ceapă 1 mic, tocat fin
  • ulei de floarea soarelui pentru prăjit
  • oregano uscat 1 lingura
  • chimen măcinat 1 lingura
  • paprika 1 lingura
  • carne de vită tocată 500 g
  • sos Worcestershire 1 lingura
  • ou 1, ușor bătut
  • chifle de burger cu susan 4
  • salata iceberg a servi
  • roșie friptură 1, feliat
  • cornibii feliat, a servi
  • ceapă 1, feliat
  • ketchup sau gust de roșii a servi

dressing ranch

  • maioneză 6 linguri
  • usturoi 1 cuișor gras, zdrobit
  • pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat
  • mărar un buchet mic, tocat
  • praf de ceapa un praf mare (optional)
  • suc de lămâie câteva strângeri bune

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați ingredientele pentru dressingul ranch într-un castron cu condimente. Acoperiți până la nevoie.

  • Pasul 2

    Pentru a face burgeri, prăjiți ușor ceapa în 1 lingură ulei cu oregano, chimen și boia de ardei. Când se înmoaie, se transferă într-un castron mare și se răcește. Adăugați carnea de vită, sosul worcestershire și asezonați. Se amestecă bine și se adaugă ouă cât să se lege amestecul. Formați 4 burgeri de aproximativ 2 cm grosime. Răciți până la nevoie (le puteți face cu o zi înainte).

  • Pasul 3

    Prăjiți burgerii pe cărbuni încinși, aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte pentru mediu, 8-9 minute pentru bine făcut. Împărțiți și prăjiți ușor chiflele de burger.

  • Pasul 4

    Așezați 2 frunze de salată verde și o felie de roșie pe baza fiecărei chifle. Adaugă niște dressing. Acoperiți cu un burger, gust și cornișoare.

Informatii nutritionale

  • Kcals 510
  • Gras 42.9g
  • Carbohidrați 3.3g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 27.6g
  • Sare 0,77g
#Burger #din #Texas #dressing #ranch
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *