Tipul bucătăriei:
Burger din Texas cu dressing ranch
- serveste 4
- Puțin efort
Condimentele Tex-Mex și sosurile ranch cu usturoi oferă acestor burgeri o întorsătură suplimentară.
Ingrediente
- ceapă 1 mic, tocat fin
- ulei de floarea soarelui pentru prăjit
- oregano uscat 1 lingura
- chimen măcinat 1 lingura
- paprika 1 lingura
- carne de vită tocată 500 g
- sos Worcestershire 1 lingura
- ou 1, ușor bătut
- chifle de burger cu susan 4
- salata iceberg a servi
- roșie friptură 1, feliat
- cornibii feliat, a servi
- ceapă 1, feliat
- ketchup sau gust de roșii a servi
dressing ranch
- maioneză 6 linguri
- usturoi 1 cuișor gras, zdrobit
- pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat
- mărar un buchet mic, tocat
- praf de ceapa un praf mare (optional)
- suc de lămâie câteva strângeri bune
Metodă
-
Pasul 1
Amestecați ingredientele pentru dressingul ranch într-un castron cu condimente. Acoperiți până la nevoie.
-
Pasul 2
Pentru a face burgeri, prăjiți ușor ceapa în 1 lingură ulei cu oregano, chimen și boia de ardei. Când se înmoaie, se transferă într-un castron mare și se răcește. Adăugați carnea de vită, sosul worcestershire și asezonați. Se amestecă bine și se adaugă ouă cât să se lege amestecul. Formați 4 burgeri de aproximativ 2 cm grosime. Răciți până la nevoie (le puteți face cu o zi înainte).
-
Pasul 3
Prăjiți burgerii pe cărbuni încinși, aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte pentru mediu, 8-9 minute pentru bine făcut. Împărțiți și prăjiți ușor chiflele de burger.
-
Pasul 4
Așezați 2 frunze de salată verde și o felie de roșie pe baza fiecărei chifle. Adaugă niște dressing. Acoperiți cu un burger, gust și cornișoare.
Informatii nutritionale
- Kcals 510
- Gras 42.9g
- Carbohidrați 3.3g
- Fibră 0,5g
- Proteină 27.6g
- Sare 0,77g