Skip to content

Tipul bucătăriei:

Burgeri de șnițel de pui cu mere și fenicul

Burgeri de șnițel de pui

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Transformați pieptul de pui într-un burger șnițel crocant și auriu, făcut satisfăcător de neglijent cu un lapte de casă, măr verde și bulion de fenicul


Încercați acești burgeri șnițel de pui, apoi verificați acest burger de pui din zară și mai multe rețete de burger de pui.

Ingrediente

  • piept de pui fără piele 2
  • făină simplă 4 linguri
  • ou 1, bătut
  • pesmet fin uscat 40g
  • parmezan ras fin pentru a face 1 lingura
  • ulei de masline 3 linguri
  • chifle de burger sau buns făinoase 2
  • pene de lamaie a servi
  • salata iceberg mărunțit, pentru a servi

SLAW

  • zeama, chefirul sau iaurtul 1 lingură
  • maioneză 1 lingură
  • oțet de cidru 1 linguriță
  • Mar verde ½, miez și feliat fin
  • bulb de fenicul ½ mic, mărunțit fin
  • ceapa verde 2, feliate mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Fluturați pieptul de pui, apoi treceți între două bucăți de hârtie de copt până la grosimea de aproximativ 5 mm, apoi condimentați ambele părți. Puneți făina și oul în castroane de mică adâncime și amestecați pesmetul cu parmezanul într-un al treilea bol. Îndepărtați puiul de făină, înmuiați-l în ou, apoi înveliți-l în pesmetul de brânză.

  • Pasul 2

    Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare și prăjiți șnițelele timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când sunt aurii, crocante și fierte.

  • Pasul 3

    Combinați ingredientele de salată într-un castron mare și condimentați. Împarte și toastă chiflele. Strângeți puțin suc de lămâie peste șnițeli, apoi tăiați fiecare în două bucăți. Se servește în chifle cu salată și salată, cu orice salată rămasă alături.

Informatii nutritionale

  • Kcals 971
  • Gras 43.3g
  • Saturează 6.5g
  • Carbohidrați 90,8g
  • Zaharuri 8.4g
  • Fibră 5.7g
  • Proteină 51.7g
  • Sare 1.8g
.
#Burgeri #șnițel #pui
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *