Tipul bucătăriei:
Burgeri de șnițel de pui
- servește 2
- Uşor
Transformați pieptul de pui într-un burger șnițel crocant și auriu, făcut satisfăcător de neglijent cu un lapte de casă, măr verde și bulion de fenicul
Încercați acești burgeri șnițel de pui, apoi verificați acest burger de pui din zară și mai multe rețete de burger de pui.
Ingrediente
- piept de pui fără piele 2
- făină simplă 4 linguri
- ou 1, bătut
- pesmet fin uscat 40g
- parmezan ras fin pentru a face 1 lingura
- ulei de masline 3 linguri
- chifle de burger sau buns făinoase 2
- pene de lamaie a servi
- salata iceberg mărunțit, pentru a servi
SLAW
- zeama, chefirul sau iaurtul 1 lingură
- maioneză 1 lingură
- oțet de cidru 1 linguriță
- Mar verde ½, miez și feliat fin
- bulb de fenicul ½ mic, mărunțit fin
- ceapa verde 2, feliate mărunt
Metodă
-
Pasul 1
Fluturați pieptul de pui, apoi treceți între două bucăți de hârtie de copt până la grosimea de aproximativ 5 mm, apoi condimentați ambele părți. Puneți făina și oul în castroane de mică adâncime și amestecați pesmetul cu parmezanul într-un al treilea bol. Îndepărtați puiul de făină, înmuiați-l în ou, apoi înveliți-l în pesmetul de brânză.
-
Pasul 2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare și prăjiți șnițelele timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când sunt aurii, crocante și fierte.
-
Pasul 3
Combinați ingredientele de salată într-un castron mare și condimentați. Împarte și toastă chiflele. Strângeți puțin suc de lămâie peste șnițeli, apoi tăiați fiecare în două bucăți. Se servește în chifle cu salată și salată, cu orice salată rămasă alături.
Informatii nutritionale
- Kcals 971
- Gras 43.3g
- Saturează 6.5g
- Carbohidrați 90,8g
- Zaharuri 8.4g
- Fibră 5.7g
- Proteină 51.7g
- Sare 1.8g