Tipul bucătăriei:
burgeri portobello la gratar
- serveste 2
- Puțin efort
Cei care mănâncă carne vor fi geloși pe acești burgeri vegetali deliciosi. Ciupercile Portobello sunt înăbușite în muștar și gătite la grătar la perfecțiune.
Pregătiți burgerii portobello la grătar, apoi consultați burgerul nostru vegetal, burgerul falafel, burgerul vegan cu fasole neagră și mai multe rețete de burgeri vegetarieni.
Ingrediente
- mustar Dijon 2 linguri
- oțet balsamic 1 lingura
- ciuperci portobello 2
- roșii de friptură de vită 1
- rulouri de ciabatta 2
- ceapa rosie 1
- rachetă 2 pumni
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă 2 linguri de muștar dijon cu 1 lingură de oțet balsamic. Ungeți jumătate din amestec peste 2 ciuperci portobello mari și condimentați bine.
Fă grătar timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Pune deasupra 2 felii groase de roșii friptură și grătar încă un minut.
-
Pasul 2
Întindeți sosul de muștar rămas peste 2 rulouri de ciabatta feliate și prăjite apoi adăugați roșia și ciupercile, puțină ceapă roșie feliată și o mână de rucola la fiecare.