Tipul bucătăriei:
Burritos vegetarieni
- serveste 2
- Puțin efort
Dacă familia ta iubește mâncarea mexicană, atunci de ce să nu încerci aceste burritos cu fasole vegetală. Umplutura este un amestec de fasole pinto și orez într-un sos de roșii picant, iar burrito-urile sunt servite cu o salsa proaspătă de casă de roșii, coriandru și suc de lime.
Pregătiți aceste burrito-uri cu fasole vegetale, apoi verificați burrito-urile noastre vegane, castronul de burrito vegan, fajitas vegetariene și enchilada-urile vegetariene.
Ingrediente
- orez brun 50 g
- ceapa rosie 1, tăiat cubulețe
- roșii prune 4, însămânțate și tăiate cubulețe
- coriandru ½ buchet, tocat grosier
- otet de vin rosu 1 lingura
- lămâie verde 1, ½ suc
- spray cu ulei de măsline
- jalapeño 1, tăiat cubulețe
- fasole Pinto tavă 200 g, scursă
- chimen măcinat 1 lingura
- tortilla din grau integral 2 mari
- iaurt natural cu conținut scăzut de grăsimi a servi
- cheddar 30 g, ras
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 180C/160C ventilator/gaz 4. Gătiți orezul, scurgeți-l și lăsați-l la abur. Se amestecă jumătate de ceapă, roșia și coriandru cu oțet și sucul de lime și se asezonează.
-
Pasul 2
Prăjiți ceapa rămasă în ulei de măsline, adăugați jalapeño și prăjiți încă un minut. Adăugați restul de roșii, fasolea pinto și chimen și fierbeți timp de 10 minute. Amestecați orezul și fasolea și puneți-le în învelișuri. Se adauga coriandru, se ruleaza, se presara cheddar si se da la cuptor pentru 20 de minute. Serviți cu lămâie, iaurt și salsa.
Informatii nutritionale
- Kcals 358
- Gras 7.3g
- Carbohidrați 60.4g
- Fibră 8.7g
- Proteină 12.3g
- Sare 1g