Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rulouri albe moi umplute cu carne de porc maro închis

Carne de porc la grătar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8-10
  • Uşor

Pulled porc este o rețetă grozavă pentru a hrăni o mulțime, servită în chifle moi cu salată de varză crocantă. În plus, am inclus instrucțiuni despre cum să faceți această rețetă într-un aragaz lent


Încercați rețeta noastră de carne de porc la grătar care include, de asemenea, cum să faceți carne de porc la grătar într-un aragaz lent. Tgăină, verifică-ne sos BBQ suprem și al nostru Garnituri la grătar.

Ingrediente

  • umăr de porc dezosat 2 kg
  • ulei vegetal 4 linguri
  • rulouri albe moi a servi

FRCAT USCAT

  • chimen măcinat 1 lingura
  • zahar brun 1 lingura
  • boia dulce sau iute 2 linguri
  • praf de ardei iute 1 lingura
  • piper roșu ½ linguriță
  • buzdugan macinat ½ linguriță
  • sare 1 lingura
  • boabe de piper negru crăpate 2 linguri

SOS BBQ

  • ketchup de roșii 275 ml
  • otet de vin rosu 225 ml
  • sos Worcestershire 2 linguri
  • sos de soia 2 linguri
  • zahăr brun deschis 125 g
  • pudră de muştar 2 linguri
  • praf de ardei iute 4 linguri
  • ghimbir de pamant 1 lingura
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ulei vegetal 2 linguri
  • lămâie 3 felii
  • bourbon 4 linguri

SALATĂ DE VARZĂ

  • ceapă ½, feliate fin
  • lămâie 1, coaja si sucuri
  • varza rosie 400 g, mărunțit
  • morcov 200g, ras
  • țelină 100 g, feliate fin
  • pătrunjel un buchet mic, tocat
  • maioneză 1 lingură grămadă
  • smantana 2 linguri
  • zahăr pudră 2 linguri
  • otet de vin alb 2 linguri
  • pudră de muştar 1 lingura
  • sare de telina2 lingurite
  • arahide prăjite (opțional)o mână mare, tocată grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați ingredientele fritului uscat împreună cu 1 lingură de sare, apoi întindeți-o pe toată carnea, asigurându-vă că este bine acoperită. Înfășurați în folie și răciți cel puțin 4 ore, de preferință peste noapte. Încinge cuptorul la 160C/ventilator 140C/gaz 3. Scoate carnea din frigider pentru a o aduce la temperatura camerei. Încinge uleiul într-o tigaie mare antiaderentă, apoi prăjește carnea pe toate părțile până se rumenește. Puneți într-o caserolă mare, cu capac, apoi gătiți timp de 3 1/2 ore sau până când carnea se destramă.

  • Pasul 2

    Intre timp, faceti sosul gratar. Pune toate ingredientele într-o cratiță mică, fierbe la foc mediu aproximativ 20 de minute, apoi ia de pe foc și pește feliile de lămâie. Odată ce carnea este gătită, tăiați-o în sosul de grătar și încălziți-o, ajustând condimentele după gust.

  • Pasul 3

    Pentru a face salata de varza se inmoaie ceapa in zeama de lamaie timp de 10 minute, apoi se amesteca cu varza, morcovul, telina si patrunjelul. Se amestecă maiaua, smântâna, zahărul, oțetul, muștarul, sarea de țelină și coaja de lămâie, apoi se adaugă la amestecul de varză și se amestecă. Se amestecă prin majoritatea alunelor, lăsând câteva să se presără deasupra.

  • Pasul 4

    Serviți carnea de porc umplută în chifle moi, cu o bucată de salată de varză deasupra.

Informatii nutritionale

  • Kcals 590
  • Gras 33g
  • Carbohidrați 32g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 39g
  • Sare 4.7g
.
#Carne #porc #grătar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *