Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cartof somon

Cartof copt cu somon cremos

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 2
  • Uşor

Îți plac cartofii sacou? Acest cartof copt folosește somon și brânză moale de capră ca umplutură pentru o gustare rapidă și hrănitoare. Se ornează cu o stoarcere de suc de lămâie și câteva arpagic pentru a termina


Ingrediente

face 2

  • brânză moale 3 linguri
  • smântână sau iaurt natural 2 linguri
  • arpagic tocat pentru a face 2 linguri
  • capere pentru bebeluși 2 lingurițe
  • lămâie 1
  • somon afumat
  • cartofi la cuptor 2

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru o jachetă perfectă, înțepați peste tot, frecați cu ulei de măsline și coaceți într-un cuptor 200C / ventilator 180C / gaz 6 timp de 1-1¼ ore.

  • Pasul 2

    Învingel pe brânză moale cu smantana sau iaurt natural. Apoi amestecați tocat arpagic, capere pentru bebeluși și o strângere bună de suc de lămâie. Condimentați și împărțiți între spuduri coapte.

  • Pasul 3

    Deasupra cu bucle de somon afumat apoi încă o strângere de lămâie și încă câteva arpagic, dacă vrei.

.
#Cartof #copt #somon #cremos
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *