Tipul bucătăriei:
Cartof copt cu somon cremos
- face 2
- Uşor
Îți plac cartofii sacou? Acest cartof copt folosește somon și brânză moale de capră ca umplutură pentru o gustare rapidă și hrănitoare. Se ornează cu o stoarcere de suc de lămâie și câteva arpagic pentru a termina
Ingrediente
face 2
- brânză moale 3 linguri
- smântână sau iaurt natural 2 linguri
- arpagic tocat pentru a face 2 linguri
- capere pentru bebeluși 2 lingurițe
- lămâie 1
- somon afumat
- cartofi la cuptor 2
Metodă
-
Pasul 1
Pentru o jachetă perfectă, înțepați peste tot, frecați cu ulei de măsline și coaceți într-un cuptor 200C / ventilator 180C / gaz 6 timp de 1-1¼ ore.
-
Pasul 2
Învingel pe brânză moale cu smantana sau iaurt natural. Apoi amestecați tocat arpagic, capere pentru bebeluși și o strângere bună de suc de lămâie. Condimentați și împărțiți între spuduri coapte.
-
Pasul 3
Deasupra cu bucle de somon afumat apoi încă o strângere de lămâie și încă câteva arpagic, dacă vrei.
#Cartof #copt #somon #cremos