Skip to content

Tipul bucătăriei:

20005

Cartofi copți Rarebit

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Toată lumea iubește Welsh Rarebit, așa că de ce să nu folosiți același topping cu brânză pentru un cartof copt? O cină rapidă și ușoară pentru familie.


Ingrediente

  • coacerea cartofilor 2, frecat
  • sare de mare
  • unt
  • lapte 2 linguri
  • ou 1, bătut
  • cheddar 100g, ras
  • mustar englezesc 1-2 lingurite
  • sos Worcestershire
  • frunze de salata verde a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se intepa cartofii peste tot cu o furculita si se presara cu putina sare de mare. Coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 oră.

  • Pasul 2

    Tăiați cartofii în jumătate și scoateți carnea lăsând un strat de 1/2 cm. Se pasează cu 2 bucăți mari de unt și lapte, apoi se condimentează. Amestecați oul, apoi 3/4 din brânză, muștar și câteva stropi bune de sos Worcestershire.

  • Pasul 3

    Îngrămădiți amestecul înapoi în coji apoi presărați peste restul de brânză și puneți din nou la cuptor pentru 15-20 de minute până devine auriu. Se serveste cu frunze de salata.

Informatii nutritionale

  • Carbohidrați 32.7g
  • Proteină 21.3g
  • Gras 43,8g
  • Sare 2.1g
  • Fibră 2.3g
.
#Cartofi #copți #Rarebit
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *