Tipul bucătăriei:
Cartofi copți Rarebit
- serveste 2
- Uşor
Toată lumea iubește Welsh Rarebit, așa că de ce să nu folosiți același topping cu brânză pentru un cartof copt? O cină rapidă și ușoară pentru familie.
Ingrediente
- coacerea cartofilor 2, frecat
- sare de mare
- unt
- lapte 2 linguri
- ou 1, bătut
- cheddar 100g, ras
- mustar englezesc 1-2 lingurite
- sos Worcestershire
- frunze de salata verde a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se intepa cartofii peste tot cu o furculita si se presara cu putina sare de mare. Coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
-
Pasul 2
Tăiați cartofii în jumătate și scoateți carnea lăsând un strat de 1/2 cm. Se pasează cu 2 bucăți mari de unt și lapte, apoi se condimentează. Amestecați oul, apoi 3/4 din brânză, muștar și câteva stropi bune de sos Worcestershire.
-
Pasul 3
Îngrămădiți amestecul înapoi în coji apoi presărați peste restul de brânză și puneți din nou la cuptor pentru 15-20 de minute până devine auriu. Se serveste cu frunze de salata.
Informatii nutritionale
- Carbohidrați 32.7g
- Proteină 21.3g
- Gras 43,8g
- Sare 2.1g
- Fibră 2.3g