Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă coreeană cu cartofi prăjiți

Cartofi coreeni cu ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Încărcați cartofi prăjiți cu fulgi de ardei iute coreeni, gochujang, coriandru și o mulțime de brânză pentru un fel de mâncare de împărtășire indulgent pentru a servi la următoarea adunare


Ingrediente

  • cartofi prajiti congelati 600g
  • parmezan (sau alternativă vegetală) 50g, ras fin
  • cheddar matur 50g, ras fin
  • sare de usturoi 1 linguriță
  • maioneză 125g
  • gochujang 85g
  • otet de orez 2 lingurițe
  • ceapa verde 2 mari, tăiate mărunt pe diagonală
  • coriandru ½ o grămadă mică, tocată
  • semințe de susan prăjite 2 linguri
  • Fulgi de ardei roșu coreeni 1 lingură (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Întindeți cartofii prăjiți pe o tavă mare de copt. Coaceți timp de 15 minute, apoi aruncați cartofii prăjiți cu o felie de pește sau o spatulă, presărați peste brânzeturile rase și sarea de usturoi și coaceți încă 10-12 minute sau până devin aurii și crocante.

  • Pasul 2

    Între timp, amestecați maioneza, gochujangul și oțetul.

  • Pasul 3

    Folosiți o lingură pentru a stropi maia gochujang peste cartofii fierbinți, alternând cu stropi de ceapă de primăvară, coriandru, semințe de susan și fulgi de ardei, dacă utilizați. Finalizați cu o ploaie finală de maia picantă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 592
  • Gras 39.3g
  • Saturează 8.4g
  • Carbohidrați 44,7g
  • Zaharuri 5.4g
  • Fibră 4.2g
  • Proteină 13g
  • Sare 3.5g
.
#Cartofi #coreeni #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *