Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de ceapă la cuptor cu pesmet de brânză

Ceapa la cuptor cu pesmet brânză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

O parte delicioasă a unei fripturi de duminică sau perfectă cu cârnați pentru o cină în mijlocul săptămânii. Un adevărat deliciu al unei rețete, perfect pentru când ai nevoie de un pic de confort suplimentar


Ingrediente

  • ceapa 6, tăiat la rădăcină și curățat de piele și primul strat
  • supă de pui 250ml
  • cimbru câteva crenguțe
  • pesmet alb moale 50g
  • ulei de masline 1 lingură
  • cheddar matur 50g, ras
  • crema dubla 75 ml
  • Muștar englezesc 1 linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5. Puneți ceapa într-un vas de copt adânc, condimentați bine și turnați în stoc. Adăugați crengutele de cimbru apoi acoperiți strâns cu un strat dublu de folie. Puneți la cuptor 1 oră și 30 de minute până când ceapa este foarte moale, dar își păstrează totuși forma.

  • Pasul 2

    Se amestecă pesmetul cu uleiul până se acoperă complet, apoi se amestecă în cheddar.

  • Pasul 3

    Scoateți folia și încălziți grătarul la mare. Bateți împreună smântâna și muștarul, apoi turnați în vasul pentru ceapă. Puneți o grămadă de pesmet brânză deasupra fiecărei ceapă, apoi grătiți timp de 5 minute sau până când brânza și pesmetul se rumenesc, iar sosul clocotește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 300
  • Gras 18g
  • Saturează 9.4g
  • Carbohidrați 23.4g
  • Zaharuri 14.1g
  • Fibră 5.5g
  • Proteină 8.4g
  • Sare 0,9g
.
#Ceapa #cuptor #pesmet #brânză
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *