Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă ușoară Victoria Burete

Cel mai bun burete victoria

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8-10
  • Uşor

Urmați acești pași simpli pentru a obține un sandviș frumos, clasic, cu burete Victoria și smântână, care este mai ușor decât aerul


Secretul buretelui perfect Victoria este să faci cel mai ușor și mai aerisit tort posibil. Există o mulțime de pași mici în metodă care vor culmina cu diferențe mari față de coacerea finală. Am schimbat zmeura cu căpșunile, deoarece credem că aciditatea suplimentară pe care o oferă echilibrează tot zahărul. Încercați buretele nostru ușor victoria pentru o rețetă mai simplă.


8 pași simpli până la buretele Victoria perfect

1. FII PREPARAT

Având totul cântărit, cutiile căptușite și cuptorul încălzit în prealabil înseamnă că puteți introduce prăjiturile în cuptor rapid înainte ca aluatul aerisit să înceapă să piardă din volum.

2. UNTUL SOFT

Asigurați-vă că untul dvs. este extrem de moale (dar nu topit). Untul se va lega mai ușor de zahăr, permițând bulele de aer suplimentare atunci când îl bateți.

3. OU BUNE

Ouăle proaspete, la temperatura camerei, păstrează mai mult aer decât cele vechi sau reci la frigider, astfel încât acest lucru vă va oferi un început avansat în crearea unui burete mai ușor.

4. ADĂUGAREA OUAUELOR

Deodată, ar face ca amestecul să fie prea greu, oprindu-l să se bată. Adăugându-le unul câte unul, puteți evita scăparea aerului din amestec.

5. SIFT

Cernerea făinii separă particulele, creând mai multe buzunare de aer, ceea ce înseamnă că mai mult aer intră în amestec.

6. PLIEREA

Utilizarea unei linguri mari de metal pentru a împături ușor făina, în două jumătăți, înseamnă că eliminați cât mai puțin aerul pe care l-ați creat.

7. CONSISTENȚA ÎN CAZĂ

„Consistența de scădere” – obținerea unui aluat care cade ușor de pe o lingură de metal – este un echilibru atent între unt, zahăr și făină. Dacă amestecul este puțin rigid, adăugați puțin lapte până când obțineți exact consistența potrivită, ceea ce înseamnă că buretele se va coace la potențialul său maxim, ușor.

8. PUNEȚI LA FIERBĂ

Buretele Victoria ar trebui să fie consumat în ziua aceea, când este la cel mai bun aspect moale, elastic.


Ingrediente

  • unt sărat 200g, înmuiat, plus puțin pentru cutii
  • zahăr tos auriu 200g
  • ouă 4 mari, temperatura camerei
  • făină auto-crescătoare 200g
  • pasta de fasole de vanilie sau extract de vanilie Sp linguriță
  • praf de copt 1 linguriță
  • tot laptele o stropire (dacă este necesar)

UMPLERE

  • crema dubla 300ml
  • zahăr glazură 1 lingură, plus un plus de servit
  • pasta de fasole de vanilie sau extract de vanilie 1 linguriță
  • gem de zmeură fără sămânță 150g
  • zmeura 200g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 și unt și linia de bază 2 x 20 cm cutii sandwich cu fund liber, cu hârtie de copt. Puneți untul și zahărul tos auriu într-un castron mare și folosiți bătători electrice pentru a bate amestecul timp de cel puțin 5 minute până când devine alb crem pal. Adăugați ouăle câte o dată, împreună cu 1 lingură de făină cu fiecare ou și bateți timp de 1 minut între fiecare adăugare. Continuați să bateți până când se triplează volumul și foarte ușor și aerisit. Bateți în pasta de vanilie.

  • Pasul 2

    Cerneti faina ramasa, praful de copt si un praf de sare intr-un vas separat. Adăugați jumătate în aluat și folosiți o lingură mare de metal pentru a o plia ușor, având grijă să nu scoateți aer. Adăugați amestecul de făină rămas și îndoiți-l ușor. Amestecul trebuie să cadă ușor de pe lingură – dacă nu, adăugați 1 lingură de lapte și îndoiți ușor din nou. Împărțiți în mod egal între cutii și coaceți timp de 20-25 de minute sau până când răsăriți, aurii și o frigăruie băgată în centre ies curată. Se răcește timp de 10 minute în cutii, apoi se transformă pe o grătar pentru a se răci complet.

  • Pasul 3

    Bateți smântâna, zahărul glazurat și vanilia la vârfuri moi. Puneți dulceața într-un castron și adăugați 1 lingură de apă clocotită pentru a slăbi până la o consistență capabilă să stropească. Puneți unul dintre bureți pe o farfurie de servire, apoi puneți lingura peste cremă. Imprastie zmeura uniform peste tot, apoi stropeste peste gem. Puneți celălalt burete deasupra, apoi îndepărtați praful de zahăr glazură și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 533
  • Gras 34,7g
  • Saturează 21g
  • Carbohidrați 49.1g
  • Zaharuri 33.9g
  • Fibră 1.5g
  • Proteină 5.4g
  • Sare 0,8g
.
#Cel #mai #bun #burete #victoria
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *