Tipul bucătăriei:
Cheesecake cu mure cu mure poșate
- servește 8-10
- Uşor
Cel mai bun cheesecake fără coacere. Adăugați mure la brânza moale și smântână pentru umplutură și biscuiți zdrobiți pentru bază. Acoperiți cu mai multe fructe de pădure și răciți
Bucurați-vă de acest cheesecake cu mure, apoi verificați prăjitura noastră cu mure, brioșe cu mure, brownie cu mure și mai multe rețete cu mure.
Ingrediente
- Hobnobs 175 g
- unt 60g, moale
UMPLERE
- crema dubla 450 g
- zahăr tos auriu 550 g
- lămâie verde 1, suc
- brânză moale, plină de grăsime 400 g
- mure 400 g
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge cuptorul la 160C/ventilator 140C/gaz 3. Se sfarama biscuitii cu mana si se combina cu untul moale. Presă amestecul de biscuiți într-o formă de tort de 20-22 cm. Coaceți 10 minute, apoi lăsați să se răcească.
-
Pasul 2
Bateți smântâna dublă cu 150 g zahăr tos și 5 picături de suc de lămâie. Într-un castron separat, bate crema de brânză cu o lingură de lemn până când se înmoaie și cremoasă, apoi se amestecă în frișcă. Cu degetele, strângeți aproximativ 8 sau 9 mure în amestec și pliați totul.
-
Pasul 3
Transferați amestecul pe baza de biscuiți. Loviți ușor forma de tort pe suprafața de lucru de câteva ori – acest lucru va scăpa de orice bule de aer nedorite. Presă și netezește partea de sus a prăjiturii folosind folie alimentară, apoi lasă la frigider pentru cel puțin o oră.
-
Pasul 4
Într-o tigaie se pune restul de zahăr și 200 ml de apă și se încălzește până se dizolvă, apoi se aduce la fierbere. Adăugați restul de mure și aduceți înapoi la fierbere. Se ia de pe foc si se lasa la racit la temperatura camerei.
-
Pasul 5
Scoateți cheesecake-ul din frigider și, amintindu-ne să îndepărtați folia alimentară, împrăștiați uniform murele deasupra, apoi turnați peste aproximativ 4 linguri de sirop de gătit. (Serviți restul de sirop cu cheesecake, dacă doriți.) Răciți peste noapte.
Informatii nutritionale
- Kcals 562
- Gras 45,5g
- Carbohidrați 31.5g
- Fibră 2.6g
- Proteină 5.3g
- Sare 0,5g